Sari la conținut

Elevii care care iau Bacul cu 10, vor intra gratis la două mari festivaluri muzicale

elevii-care-care-iau-bacul-cu-10-primesc-bilete-gratis-la-doua-mari-festivaluri-muzicale

Organizatorii Untold Festival și Neversea din acest an le vor oferi tuturor absolvenților care iau Examenul de Bacalaureat cu media 10 abonamente gratuite la ambele festivaluri.

   „Cine BAC-ul trece, la UNTOLD și NEVERSEA petrece!” Tradiția de a oferi gratuitate la festival tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat continuă și în acest an. Și pentru că 2017 va aduce un nou festival în familia UNTOLD, tinerii care vor lua 10 la Bac merită să aiba acces gratuit și la NEVERSEA.

„În plus, toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziţiona abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, între 6 iunie şi 10 iulie”, au anunțat organizatorii celor două festivaluri într-un comunicat de presă.

Astfel, tinerii pot achiziţiona abonamentul la UNTOLD cu o reducere de 150 de lei plus taxe din preţul final al abonamentului, în timp ce la abonamentul la NEVERSEA primesc o reducere de 195 de lei, plus taxe.

„Ca în fiecare an şi în 2017 susţinem performanţa în educaţie şi încercăm să le oferim tinerilor variante cît mai creative de a ajunge la evenimentele pe care le-au aşteptat tot anul. Şi pentru că familia UNTOLD s-a mărit cu încă un festival, cel mai mare de pe litoralul românesc, NEVERSEA, cei care dau BAC-ul anul acesta sunt şi mai norocoşi pentru că vor avea distracţie dublă”, susţine Adrian Chereji, director de marketing şi comunicare UNTOLD&NEVERSEA.

Toţi absolvenţii care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10  şi să completeze un formular special.


     În campania de anul trecut 65 de absolvenţi care au promovat examenul de bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cea mai tare petrecere a anului 2016, UNTOLD. Alţi peste 3.500 de tineri au primit reducere la abonament.

Comentarii

Ultimă oră