Sari la conținut

Elevii brașoveni învățați cum să aibă grijă de sănătatea lor orală

elevii-brasoveni-invatati-cum-sa-aiba-grija-de-sanatatea-lor-orala

Începând din martie, Colgate România îi va învăța pe elevii brașoveni cum să aibă grijă de sănătatea lor orală.

În perioada martie – iunie 2019, Colgate© Bright Smiles, Bright Futures™ va ajunge în 14 județe din România, astfel încât 100.000 de copii din clasele primare vor învăța de la voluntarii Crucii Roșii Române și de la reprezentanții Colgate cum anume trebuie să aibă grijă de sănătatea lor orală.

În acest an, programul Colgate© Bright Smiles, Bright Futures™ va avea două ediții în cadrul cărora elevii vor beneficia de lecții educaționale pentru o igienă orală corectă.

Prima ediție se va desfășura în perioada 24 martie – 14 iunie 2019 și va ajunge și în Brașov. Elevii vor avea ocazia să exerseze tehnica de periaj sub îndrumarea atentă a profesioniștilor. Lecțiile vor fi completate de informații privind importanța spălării mâinilor în așa fel încât cei mici să fie protejați de afecțiunile bacteriene consecutive unei igiene deficitare.

La finalul fiecărei lectii, elevii vor primi un pliant cu sfaturi pentru părinți, produse de bază pentru îngrijicarea dinților, precum o periuță de dinți și o pastă de dinți Colgate și un calendar pentru însemnarea periajului zilnic. Școlile participante în Programul Școlar Colgate primesc produse Protex pentru igiena mâinilor.

„Grija pentru sănătatea orală a copiilor este o preocupare constantă pentru Colgate și venim în întâmpinarea celor mici cu programe educaționale prin care să le oferim sfaturi pentru o igienă orală corectă. Ne dorim să aducem cât mai multe zâmbete sănătoase pe chipurile copiilor din întreaga lume și facem acest lucru și în România prin Programul Școlar Colgate, care însumează mai bine de 25 de ani de educație pentru sănătate și peste 6 milioane de zâmbete sănătoase.

O dantură frumoasă și sănătoasă este rezultatul obiceiurilor corecte de igienă orală deprinse de la vârste fragede, obiceiuri despre care învață în cadrul Programului Școlar Colgate și pe care îi încurajăm să le exerseze în fiecare zi acasă, cu ajutorul părinților”, a spus Iwona Żaczek, Professional Marketing & Sales Manager, Colgate-Palmolive Central Europe East.

Comentarii

Ultimă oră