Sari la conținut

Echipele din Braşov, înfrângeri în ultimele amicale

echipele-din-brasov-infrangeri-in-ultimele-amicale

Prim divizionarele FC  Braşov şi Corona Braşov au încheiat stagiile de pregătire de pe pământ turcesc, cu două jocuri de verificare, ambele din păcate pierdute. Galben-negrii au pierdut jocul cu sârbii de la Radnicki Nis, iar Corona a fost depăşită de macedonenii de la Rabotnicki Skopje.
„Vom urca în clasament!” Galben-negrii au fost învinși, în ultimul meci al stagiului de la Belek, disputat sâmbătă  după-amiază, de ocupanta locului al patrulea din prima ligă a Serbiei, FK Radnicki Nis, scor 1-2 (1-1). Golul echipei braşovene a fost marcat de Diogo Santos. „A fost o pregătire foarte grea, dar, în același timp, extrem de bună. Sunt foarte mulţumit de efortul depus de jucători în această perioadă și am convingerea că vom urca în clasament”, a declarat directorul general al stegarilor, Constantin Zotta. În stagiul din Turcia, FC Braşov a obţinut trei victorii, cu acelaşi scor: 2-1, cu FC Gomel (Belarus), PFC Bansko (Bulgaria) şi Shonan Bellmare (Japonia). În afară de înfrângerea cu Radnicki, stegarii au mai cedat odată: 0-2 cu Lechia Gdansk (Polonia).
„A fost un stagiu foarte util!” Şi lanterna primei ligi, Corona Braşov, a cedat în ultimul amical din stagiul de pregătire din Turcia. Echipa antrenată de Ionel Gane a suferit o înfrângere în faţa formaţiei macedonene Rabotnicki Skopje, scor  0-1. După o primă repriză echilibrată, în care Corona a avut cea mai mare ocazie prin Coman, macedonenii au marcat singurul gol al meciului în minutul 65, din lovitură liberă. Tehnicianul braşovenilor, Ionel Gane, i-a testat cu acest prilej şi pe slovacul Cicman şi sârbul Arsejnevic, asupra cărora se va lua o decizie în cîteva zile. Jerry Gane nu i-a putut folosi pe Buş, răcit, Brata şi Vlad Munteanu accidentaţi, iar Neacşa a fost menajat. „Un meci de luptă, foarte util pentru noi şi chiar dacă am pierdut, aş vrea să remarc agresivitatea şi implicarea jucătorilor. Din păcate, arbitrii nu s-au ridicat la nivelul jocului şi chiar ne-au defavorizat în câteva rânduri. Per ansamblu, a fost un stagiu foarte util, am avut parte de antrenamente foarte bune, în condiţii excelente”, a declarat Gane.

Comentarii

Ultimă oră