Sari la conținut
echipa-spiru-haret-brasov

An de an universităţile din România întâmpină fel de fel de probleme. Este şi cazul Universităţii Spiru Haret Braşov.

,, Cele trei facultăţi au toate decani noi. Prin asta vreau să spun că atunci când lucrezi într-o instituţie de cinci, de zece, de cincisprezece ani şi te obişnuieşti cu tot ceea ce se întâmplă acolo, lucrurile ţi se par normale şi fireşti.  Dacă vine cineva nou din afară, sau dacă cineva îşi schimbă măcar poziţia şi perspectiva, în legătură cu evenimentele de acolo, este mult mai uşor să zici că asta am putea să o facem mult mai bine, da asta de ce nu avem, da aici de ce nu facem aşa? Din acest punct de vedere eu zic că această nouă echipă, care are şi o viziune mai nouă, mai proaspătă, constitutie o premiză favorabilă.,, a declarat prof.univ.dr.Petru LISIEVICI-decan Psihologie şi Pedagogie, Universitatea Spiru Haret Braşov, în cadrul emisiunii MIX Actual, difuzată pe MIX 2 TV şi moderată de Onelia Pescaru.

Chiar dacă există probleme, facultăţile Universităţilor Spiru Haret sunt în pas cu tehnologia. Profesorul a mai declarat că profesionalismul este cheia succesului. ,, Toate problemele nu fac altceva decât să ne întărească şi să ne ambiţioneze. Astfel suntem nevoiţi să aducem schimbări, şi chiar am adus. Am creat de exemplu mai multe modalităţi de evaluare, astfel încât studentul să-şi aleagă varianta cea mai bună. Am creat această libertate, dacă vreţi, astfel încât să nu-l încorsetăm pe student. ,, a mai spus  lector univ.dr.Gica CRUCERU-decan Management, în cadrul aceleaşi emisiuni.

De asemenea la facultăţile Universităţii Spiru Haret din Braşov au fost schimbate foarte mult şi modalităţile de predare, tocmai pentru a le fi studenţilor mai uşor.

Comentarii

Ultimă oră