Sari la conținut

Echipa de polo Corona Sportul Studenţesc, a obținut două victorii în deplasare

echipa-de-polo-corona-sportul-studentesc-a-obtinut-doua-victorii-in-deplasare

Echipa de polo seniori Corona Sportul Studenesc a câştigat cele două jocuri disputate în week-end-ul care a trecut în deplasare la Crişul Oradea, în cadrul etapei a noua din Superliga Naţională de Polo.

În prima partidă, sportivii antrenaţi de Aurelian Georgescu s-au impus cu 16-2 (3-1, 5-0, 3-1, 5-0), prin golurile reuşite de Bota 3, Vlasceanu 3, V. Georgescu 2, Jerkovic 2, Creţu 2, Buda 1, Drăghici 1, Albu 1 şi Oanţă 1, iar în meciul revanşă au învins cu 20-6 (8-3, 4-0, 3-1, 5-2), pe lista marcatorilor trecându-şi numele V. Georgescu 10, Drăghici 3, Buda 2, Albu 1, Bota 1, Vlăsceanu 1, Creţu 1 şi Jajcinovic 1.

Antrenorul Aurelian Georgescu s-a declarat mulţumit în special de evoluţia echipei în cea de-a doua partidă de la Oradea, pe care speră ca elevii săi să o repete şi în deplasarea din următoarea etapă, la Rapid Bucureşti.

„Au fost două meciuri în care am avut posibilitatea să dau spaţiu jucătorilor tineri din lot. Pot spune că au fost două jocuri reuşite, dar mereu este loc de mai bine. În partida de sâmbătă am reuşit să plecăm mai bine pe contraatac, fapt pe care mi l-aş dori repetat şi în partidele cu Rapid, din etapa viitoare, care vor fi, cu siguranţă, mai dificile”, a declarat Aurelian Georgescu, antrenor principal al echipei de polo seniori Corona Sportul Studenţesc.

Comentarii

Ultimă oră