Sari la conținut

Echipa de handbal feminin Corona Brașov va juca în deplasare la Universitatea Cluj

echipa-de-handbal-feminin-corona-brasov-va-juca-duminica-in-deplasare-la-universitatea-cluj

În week-end-ul care urmează va începe Liga Națională de handbal feminin, Corona Brașov urmând a evolua duminică (2 septembrie 2018), de la ora 16.00, în deplasare la Universitatea Cluj.

„Echipa s-a pregatit destul de bine în perioada asta de vară şi chiar dacă au apărut unele accidentări, mergem cu echipa completă la Cluj, ceea ce este foarte bine, pentru că vrem să facem un joc foarte bun. Clujul nu mai este echipa de anul trecut dar eu sper ca experienţa jucătoarelor noastre şi dorinţa noastră de a face o competiţie foarte bună anul acesta, să ne aducă victoria în prima etapă”, a spus antrenorul Ion Crăciun înaintea startului noului sezon din Liga Florilor.

Tehnicianul Coronei a mai adăugat că îşi doreşte foarte tare să schimbe faţa echipei Corona şi să arate altceva în teren decât s-a văzut ultimele două sezoane. „Turneul de la Podravka a fost foarte util, am jucat cu trei echipe care se pregătesc de liga campionilor. Faptul că am fost acolo lângă ele şi chiar am câştigat un joc, asta ne dă curaj. Fetele noi s-au integrat foarte bine în lot, nu am ţinut la rezultat ci mi-am dorit să omogenizăm cât mai bine echipa. Trebuie să schimbăm puţin faţa echipei, pentru că anul trecut Corona nu s-a descurcat foarte bine, dar de data asta eu cred că situaţia este alta, sper ca ele să demonstreze că știu să joace handbal şi să aducă în tribună foarte mulţi spectatori”.

Ion Crăciun nu a dorit să vorbească despre obiectiv, spunând că vrea foarte tare ca jucătoarele să exprime în teren ceea ce îşi doresc cu toţii: „Obiectivul nostru declarat este să umplem sala. Va fi un sezon greu, va fi bătălie mare pentru primele şase locuri, acolo unde sperăm să ne batem şi noi, astfel că indirect v-am spus şi obiectivul despre care nu vreau însă să spun prea multe. Mi-ar plăcea să ne exprimăm mai mult în teren decât în vorbe. Va fi un sezon interesant, echipele s-au întărit. Mai rău e că nu ştiu câte meciuri vor fi transmise şi mi-ar părea rău ca alţi factori să intervină”.

Comentarii

Ultimă oră