Sari la conținut
ea-a-castigat-titlul-de-miss-univers-2012


Olivia Culpo, de 20 de ani, reprezentanta USA a câştigat titlul de Miss Univers 2012. Americanca a avut nevoie de dispensă din partea organizatorilor pentru a participa la concurs, întrucât înălţimea ei este mai mică de 1.70 m, limita minimă prevăzută de regulament. Frumoasa brunetă, cu ochi căprui, susţine că în om totul ar trebui să fie frumos, şi pune accentul, după cum spune ea, nu pe înfăţişare, ci pe calităţi ca bunătatea, demnitatea şi sociabilitatea.Idealul ei feminin este actriţa americană Audrey Hepburn şi a recunoscut că visează la o carieră la Hollywood sau, cel puţin, în televiziune.
Posesoarei Miss Univers îi sunt acordate două coroane - una de diamante şi alta de perle- în valoare de 270.000 de dolari, plus o bursă de 45.000 de dolari pentru studii la Şcoala de film şi tv din New York. Ea primeşte, de asemenea, un salariu în schimbul unui an de muncă în domeniul de caritate şi pentru urmarea unui anumit cod de etică. Braşoveanca Delia Duca deşi nu a reuşit să obţină un loc fruntaş, organizatorii de la Miss Universe România sunt mulţumiţi de prestaţia ei.
"Miss Universe 2012 poate fi trecut la capitolul câştiguri pentru România. Suntem o ţară cu participări puţine şi experienţa limitată în domeniul frumuseţii. Dacă reprezentantele din Puerto Rico, El Salvador sau Columbia nu s-au calificat, deşi au trecut prin programe de pregătire de luni de zile şi bugete de milioane de dolari, cred că România, după 15 participări în 86 de ani, se afla pe drumul cel bun şi poate spera la mai mult pentru viitor. Turcia s-a calificat în ediţia de anul acesta pentru a doua oară în 30 de ani. Ungaria a reuşit 2 calificări în 20 de ani. Este o competiţie extrem de dificilă, care necesită multe investiţii. Obiectivul nostru pentru 2012 a fost acela de a nu întrerupe şirul participărilor, iar evoluţia concurenţei noastre să fie la un nivel cât se poate de înalt. Sunt mândră de Delia şi o felicit pentru întreaga ei evoluţie!" a spus Valentina Ionescu, director executiv Miss Universe România Organization, citat de evz.ro.



VEZI AICI O GALERIE FOTO CU MISS UNIVERSE 2012

Comentarii

Ultimă oră