Sari la conținut
e-sweet-christmas-la-afi-brasov

Tematica sărbătorilor de iarnă 2021 din AFI Brașov este Sweet Christmas.

Anul acesta, brașovenii și turiștii se pot bucura de sezonul de iarnă pe cel mai fain patinoar amenajat pe terasa mall-ului într-un decor feeric cu peisaj spre Tâmpa cu vin fiert, ciocolată caldă, turtă dulce și preparate culinare tradiționale de sezon de la căsuțele Târgului de Crăciun.

De la detaliile decorului de sărbători din mall, la evenimentele, concertele, atelierele și târgurile pregătite pentru cei mici și cei mari, pâna la muzica din playlist-ul mall-ului, la transformarea esplanadei de la etajul 1 într-un Orășel de Poveste colorat de magia vestitului omuleț de turtă dulce, a luminițelor, spiridușilor și a lui Moș Crăciun, la terasa ce va deveni un Târg de Crăciun feeric cu patinoar, carusel și căsuțe din lemn cu vin fiert, turtă dulce și preparate culinare delicioase, la Târgul Meșterilor populari de pe Podul Artiștilor cu cadouri și decorațiuni handmade tradiționale, toate împreună sunt menite să ofere un context de poveste în care vizitatorii mall-ului să se poată bucura alături de cei dragi de experiențe dulci de sărbători.

În perioada 1-24 decembrie, Advent Calendar Festival va transforma fiecare zi într-un eveniment la AFI Brașov. Fiecare număr din Advent Calendarul lunii decembrie devine un nou motiv de bucurie, il găsiți la Info Desk cu 24 de sertare care de-abia așteaptă să fie deschise pentru a dezvălui cele 24 de surprize artistice menite să aducă experiențe și amintiri faine în perioada dinaintea Crăciunului: concert extraordinar Felicia Filip și Filarmonica Brasov pe data de 19.12, Baletul Operei Brasov, Fanfara Burzenland, colinde tradiționale, artiști la pian & vioară, concert Dragoș Dimitriu, DJ, corul Liceului J. Hoterus, Jazz & Merry Christmas, Karim, Teatru de păpusi și multe altele...

Moș Crăciun începe să-și pregătească renii și sania, a amplasat o cutie poștală, chiar în Orășelul de povește de la etajul 1, pentru a aduna scrisorile copiilor. A programat și sesiuni live, pentru că DA, anul acesta va veni personal în zilele de 21, 22 și 23 decembrie între orele 17.00 și 20.00 să asculte poeziile și cântecelele celor mici, dar și să le citească personal povești și să-i asigure că va veni negreșit și anul acesta cu cadourile pe care și le doresc.

Crăciunul înseamnă a dărui. Ho! Ho! Ho! Așa că, pe 24 decembrie spiridușii Moșului vor alege câștigătorul marelui premiu oferit de Crăciun de AFI Brașov și Dertour la concursul organizat pe pagina oficială de facebook AFI Brașov pentru a începe noul an cu un citybreak de 2 persoane ce include transport și cazare la alegere în Londra, Paris sau Praga. Vezi detalii pe facebook și participă și tu la concurs!

Ideea de a oferi cadouri ar trebui să fie o sursă de relaxare, bucurie, motiv de entuziasm, așa că în luna decembrie vizitatorii AFI Brașov se pot bucura și de un Planner printat menit să le ușureze procesul de organizare și de cumpărare a cadourilor din magazinele din mall. Planner-ul se poate ridica de la Info Desk în mod gratuit sau se poste descărca în format electronic de pe site-ul www.afibrasov.ro .


La etajul 1 din AFI Brașov, cadourile cumpărate din mall vor putea fi împachetate GRATUIT într-o zonă special amenajată, în baza bonului de cumpărături din magazinele din mall. Dăruiește bucurie și vei primi bucurie la rândul tău! E Sweet Christmas la AFI Brașov.

Comentarii

Ultimă oră