Sari la conținut

E gata! FC Caransebeş s-a retras din Liga a 2-a

e-gata-fc-caransebes-sa-retras-din-liga-a-2a

Cu doar două zile înainte de Anul Nou avem prima retragere din Seria Vest a Ligii a 2-a. FC Caransebeş nu va mai continua activitatea. Din păcate, clasamentul nu se schimbă pentru FC Braşov, care a pierdut în turul sezonului regulat, în etapa a 2-a, pe teren propriu, cu 1-0, iar rezultatul va rămâne.

Aleşii locali din Caransebeş au aprobat cu unanimitate de voturi Hotărârea privind retragerea Municipiului Caransebeş din calitatea de membru asociat la Clubul Sportiv FC Caransebeş 1913. S-a decis astfel condamnare la moarte a clubului gugulan din Liga 2, grupare care în acest moment are -39 de puncte în clasament după ce a fost depunctat cu 52 de puncte în urma litigiilor cu foşti jucători sau antrenori.

FC Caransebeş ar fi jucat oricum degeaba în ultimele opt etape rămase de disputat din returul sezonului regulat, deoarece nu ar fi putut să scape de poziţia retrogradabilă directă. Dacă nu îşi achita datoriile, clubul ar fi fost depunctat în continuare şi până la urmă se ajungea la excludere şi la retrogradarea directă în ultimul eşalon fotbalistic al judeţului Caraş-Severin.

Retragerea echipei din Caransebeş din Liga 2 va duce automat la anularea rezultatelor înregistrate până acum în retur, adversarii se vor impune la ”masa verde” cu 3-0, în timp ce restul meciurilor rămase de disputat, opt la număr, vor fi câştigate şi ele asemănător de echipele pe care urma să le întâlnească.

Comentarii

Ultimă oră