Sari la conținut

Dumitru Berbece prefaţează duelul cu Cluj din campionat:"Trebuie musai să ieşim de pe teren învingători"

dumitru-berbece-prefateaza-duelul-cu-cluj-din-campionat-trebuie-musai-sa-iesim-de-pe-teren-invingatori

Până la duelul cu HCM Roman din returul optimilor de finală ale Cupei EHF, Corona Braşov va evolua miercuri, de la 18.00, în Liga Naţională cu Universitatea Cluj.

Partida contează pentru etapa a 2-a din retur şi a fost prefaţat de oficialii braşoveni.

Dumitru Berbece, antrenor secund Corona Braşov:

"Va fi un meci în care cele trei puncte sunt extrem de importante pentru noi, mai ales că ştim cu toţii cum am pierdut în tur pe terenul lor. Cu siguranţă este o revanşă pentru noi, şi trebuie musai să ieşim de pe teren învingători. Nu putem spune că este un examen înainte de meciul de duminică din Cupa EHF, pentru că sunt două partide diferite, singura lor asemănare, dacă se poate spune aşa, fiind aceea că pe amândouă le jucăm acasă şi în amândouă nu luăm în calcul altă variantă decât victori. Am avut multe fete răcite, şi iată că organismul începe să cedeze, aşa cum s-a întâmplat cu Cristina Zamfir, după meciul de la Roman, când a avut nevoie de perfuzii din cauza epuizării pe fondul răcelii avute în ultimel zile. Sperăm din tot sufletul ca fizic toată echipa să fie mai bine, pentru că apoi ne va fi mai uşor"

Laure Chiper, extremă Corona Braşov:

"Ştim la ce să ne aşteptăm, suntem foarte mobilizate şi concentrate la jocurile din această săptămână şi vrem cu orice preţ să le câştigăm la Cluj, am surprins pe toată lumea cu acea înfrângere, aşa că acum avem de întors un rezultat în favoarea noastră. Intrăm în teren cu gândul doar la cele trei puncte, pentru ca apoi să ne concentrăm pe returul cu HCM Roman din Cupa EHF. Suntem unite, ne-am pregătit foarte bine şi sincer, abia aşteptăm ora meciului"

Andreea Pricopi, jucătoare Corona Braşov:

"Trebuie să demonstrăm că jocul din tur şi implicit acel rezultat a fost o greşeală şi că valoarea noastră este cu totul alta. Suntem o echipă care trebuie să impună respect pentru a fi respectată, iar asta o putem face dooar prin jocul din teren credem că avem şansa ca în această săptămână să le demonstrăm că merităm pe deplin susţinerea lor. Acasă ne simţim mereu mai puternice şi datorită suporterilor"

Meciul Corona Braşov - Universitatea Cluj se va juca miercuri, de la ora 18.00, în sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibaşi" din Braşov.

Comentarii

Ultimă oră