RATBV a anunțat că autobuzele liniei 41, care asigură legătura între capetele de linie Livada Poștei și Stupini-Lujerului vor circula pe un traseu modificat duminică, 11 august 2019, între orele 6.30 și 16.00.

   Schimbarea este determinată de faptul că pe Strada Agrișelor vor fi efectuate în intervalul menționat lucrări de infrastructură ale Companiei „Apa”, iar circulația rutieră va fi închisă.

    În aceste condiții, autobuzele de pe linia 41 (doar pe sensul spre Stupini) vor circula de la stația „Teatrul Dramatic” pe Bulevardul 15 Noiembrie, pe Strada Castanilor, iar apoi pe Bulevardul Iuliu Maniu.

    Pe porțiunea de drum din centrul orașului, mijloacele de transport în comun vor opri în toate stațiile traseului obișnuit, respectiv Livada Poștei, Teatrul Dramatic și Iuliu Maniu (de pe Strada A. I. Cuza).

    Graficele de circulație nu vor suferi modificări.

   „Ne cerem scuze clienţilor noştri pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că vom depune toate eforturile pentru ca, imediat după finalizarea lucrărilor, să reluăm circulaţia potrivit orarului și traseului obişnuit al liniei 41”, a anunțat opeatorul de transport.