Sari la conținut

Duminică se organizează „Ziua vecinului” la Făgăraş

duminica-se-organizeaza-ziua-vecinului-la-fagaras

Duminică, 23 iulie 2017, făgărăşenii de pe strada Ion Codru Drăguşanu vor organiza un eveniment în premieră pentru oraş - „Ziua vecinului“, la care sunt aşteptaţi toţi locuitorii din zonă.

„Programul evenimentului va începe încă din timpul slujbei de la biserica Sf. Treime cu o rugăciune de mulţumire a familiilor de pe strada Ion Codru Drăguşanu. Urmează apoi prezentarea istoricului vechii străzi a Grecilor. Apoi va avea loc strigarea familiilor şi prezentarea meseriaşilor de ieri şi de azi. Făgărăşenii care locuiesc pe acea stradă vor oferi celor prezenţi ce-i mai bun în casă“, a spus Diana Gribincea Popa, managerul Casei Municipale de Cultură.

De la ora 14.00 se va da startul petrecerii cu artişti locali, pe stradă urmând a fi amenajate şi tarabe ale comercianţilor.

Iniţiatorii acestui eveniment şi-au dorit ca locuitorii din anumit zone ale Făgărașului să ajungă să se cunoască mai bine, să îşi petreacă timpul liber împreună, să socializeze şi să împărtăşească momentele plăcute cu cei care le sunt aproape, zi de zi.

Datorită evenimentului strada Ion Codru Drăgușanu va fi duminică închisă circulației.

Comentarii

Ultimă oră