Sari la conținut

Duminică are loc Crossul Colorat al Universității Transilvania

duminica-are-loc-crossul-colorat-al-universitatii-transilvania

Duminică, studenţii iau startul în crossul colorat al Universităţii „Transilvania“. Manifestarea mult-așteptată se înscrie în „Săptămâna Studenţilor Braşoveni”, ce se derulează în orașul nostru până pe 28 mai 2018.


   Studenţii Universităţii „Transilvania“ vor alerga, la sfîrşitul acestei săptămâni, într-o cursă spectaculoasă nu prin lungimea sau greutatea ei, ci prin culoarea ei.

   Duminică, 27 mai 2018, studenţii vor da startul la Crossul Colorat al Universităţii „Transilvania“, alergînd 2,2 kilometri pe Strada Lungă, de la Biserica Bartolomeu, pînă la capătul de la Casa Armatei. Competiția se adresează studenților și profesorilor.


   Crosul are și o parte atractivă plină de farmec: pe parcursul traseului, tinerii vor trece prin trei porţi cu praf colorat şi vor termina cursa în culori.
Acest eveniment promovează un stil de viață sănătos prin distracție, zâmbete, culoare și energie pozitivă!


  Toți participanții trebuie să fie îmbrăcați în haine albe!


   Vor fi și premii pentru studenți:


Locul I - Sejur pe Litoral 2018;
Locul II - Sejur la Munte 2018;
Locul III - Invitație la film pentru 2 persoane;


  Primii 150 studenți înscriși primesc un tricou personalizat!


  Vor fi oferite diplome pentru fiecare participant, cupe și medalii, cadouri din partea partenerilor. În plus, studenții din anii I și II vor primi 2 prezențe la disciplina Educație Fizică cu condiția de a termina cursa. Prezența se va primi în baza cartonului cu numărul de la sosire.

Câștigătorii vor fi desemnaţi în ordinea sosirii.

Dar dincolo de premii, cei care vor participa la Crossul Colorat se vor încărca pozitiv și vor avea parte de multă voie bună.


  STARTUL se va da la miezul zilei, duminică, pe Strada Lungă (din Stația Biserica Bartolomeu) iar crosul se va încheia după 2,2 km tot pe Strada Lungă, (în fața la Școala Populară de Artă).


  Pe traseu vor exista 2 puncte de control prin care toţi concurenţii sunt obligaţi să treacă (în caz contrar urmând a fi descalificaţi): Strada Lungă - Strada Carierei; Strada Lungă - Strada Bisericii Române. Pe traseul probelor de concurs vor exista 2 puncte de alimentare cu apă: Zona START și Zona Memorandului.

PROGRAMUL COMPETIŢIEI:


  10:45 – 11:30 – adunarea participanţilor
  11:00 – 11:30 – ultimele înscrieri
  11:30 – 11:45 – mini ședință tehnică
  12:00 – start concurenți de sex masculin
  12:15 – start concurenți sex feminin
  12:30 – sosirea participanţilor


   Evenimentul face parte din Săptămîna Studenţilor Braşoveni, care mai cuprinde din punct de vedere sportiv şi Cupa Universităţii Transilvania la fotbal, Cupa Universităţii Transilvania la Biliard, Cupa Universităţii Transilvania la Bowling si Cupa Universităţii la Escaladă.

Înscrierile se fac pe: http://studweek.ro/inscrieri/competitii/crossul-culorilor. Pentru cei care nu și-au confirmat participarea on-line se mai pot face înscrieri şi în dimineaţa cursei (între orele 11:00 - 11:30) la standurile speciale de la START.


   Evenimentul promovează un stil de viață sănătos prin distracție, zâmbete, culoare și energie pozitivă!

Comentarii

Ultimă oră