Sari la conținut
drama-luminitei-anghel


Cântăreaţa Luminiţa Anghel trece prin momente dificile, după ce mama naturală a fetiţei pe care a adoptat-o acum trei ani îşi vrea copilul înapoi.

În 2009, Angelica Constantin a abandonat-o, la doi ani,  pe Maria într-un centru de plasament. La patru ani de atunci femeia vrea să o ia înapoi, spunând că Luminiţa Anghel i-a luat-o abuziv.
„Cineva a luat-o de la centru fără semnătura mea. A ajuns la doamna Luminiţa printr-o împrejurare. Cei de la centru mi-au spus că aceasta ar vrea să o ia numai în weekend-uri, aşa că am semnat. Soţul mi-a spus că o voi pierde”, a declarat Angelica Constantin.
Femeia susţine că, pentru a o adopta pe Maria, Luminiţa Anghel i-ar fi oferit un plic în care se aflau 60.000 de euro. Luminiţa Anghel neagă acuzaţiile. „Sunt stupefiată, nu am crezut niciodată că o să aud aşa ceva. Nu înţeleg de ce face asta acum, după patru ani în care nu s-a interesat deloc de Maria. A venit în faţa casei mele şi i-a strigat şi pe Maria, şi pe David. Din nefericire pentru ea, ambii erau la şcoală. Maria ştie că mama ei a venit să o ia. A plâns, este foarte tristă. Nu înţeleg de ce vine această femeie acum. Când am adus-o eu acasă, Maria era un copil foarte trist şi apatic, abia şi-a revenit şi duce o viaţă liniştită”, a conchis Luminiţa Anghel, scrie libertatea.ro.
Luminiţa Anghel  are trei copii- unul natural pe nume Filip şi doi adoptați, David şi Maria.

Comentarii

Ultimă oră