Sari la conținut

Două victorii copleșitoare pentru Corona în meciurile cu Steaua

doua-victorii-coplesitoare-pentru-corona-in-meciurile-cu-steaua

Două victorii copleșitoare pentru Corona în meciurile cu Steaua la Campionatul Naţional de Hochei pe Gheaţă!


 4 septembrie 2018: Corona Braşov - CSA Steaua Bucureşti 7-1, în Campionatul Naţional de Hochei pe Gheaţă


   ASC Corona Braşov a surclasat-o pe CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 7-1 (3-0, 1-1, 3-0), marţi seara (4 septembrie), pe Patinoarul Olimpic din Braşov, într-un meci din Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă.

Gergo Biro, Daniel Trancă (2), Mikael Lidhammar (3) şi Zoltan Molnar au marcat golurile echipei de sub Tâmpa, în timp ce pentru Steaua a punctat Evgheni Limanski.

Corona a câştigat şi primele două meciuri din actualul sezon, 16-1 de fiecare dată cu CSHC Marton Aron, ambele jucate la Braşov.

În sezonul competiţional 2018-2019 s-au înscris 7 echipe în Campionatul Naţional: SC Miercurea Ciuc, ASC Corona Braşov, CSA Steaua Bucureşti, Sportul Studenţesc, CSM Galaţi - nou înfiinţată, ACS Hockey Gheorgheni - nou înfiinţată, CSHC Marton Aron Sândominic - pentru prima oară de la înfiinţarea în anul 2005 participă în Campionatul Naţional de seniori.

Cele 7 echipe înscrise vor juca Sezonul Regulat în sistem etape duble. După disputarea meciurilor din cadrul Sezonului Regulat, conform clasamentului, se vor califica în semifinale primele patru echipe. Echipele calificate în semifinale vor juca în sistem play-off „cel mai bun din cinci meciuri'” după formula semifinala 1 (1 cu 4), semifinala 2 (2 cu 3).

Echipele calificate în Finala Mare joacă în sistem play-off „cel mai bun din şapte meciuri”, iar echipele învinse dispută Finala Mica în sistem play-off „cel mai bun din cinci meciuri”. Echipele clasate pe locurile cinci, şase şi şapte vor juca pentru stabilirea clasamentului final, în două turnee, fiecare cu fiecare.

5 septembrie 2018: Corona Brașov a câștigat și cea de-a doua partidă cu Steaua București, din etapa a doua a Ligii Naționale la hochei pe gheață!

După 7-1 în primul meci, aseară, „lupii” s-au impus cu 13-2, în fața formației din București, CSA Steaua.

Biro (2), Tendler, Gliga (2), Carlson, Lidhammar (2), Peter, Trancă, Nielsen, Gajdo și Bors au punctat pentru echipa antrenată de Greg Lindqvist, reușitele oaspeților fiind semnate de Vasyliev și Lymanskyy.

„Felicit echipa de U20 și pe antrenorul acesteia Marius Trandafir, pentru primul titlu de campion național la U20 din istoria hocheiului brașovean. De asemenea, țin să-l menționez și pe Dumitru Iordan, cel care «le-a pus crosa în mană» multora dintre componenții acestei generații. Faptul că, în această ediție de campionat ne-am luptat practic cu o singură echipă, nu umbrește cu nimic rezultatul obținut. Cu răbdare, în câțiva ani, Corona Brașov va avea cel mai putetnic centru de juniori și tineret din țară” – a declarat Emilian Cernica, Presedintele secției de hochei Corona Brașov.

Comentarii

Ultimă oră