Sari la conținut

Două persoane rănite după pătrunderea prin efracție în vila top modelului Miranda Kerr

doua-persoane-ranite-dupa-patrunderea-prin-efractie-in-vila-top-modelului-miranda-kerr

Un individ care a pătruns prin efracție în casa din Malibu (California) a top modelului australian Miranda Kerr a fost împușcat, iar un agent de pază a fost înjunghiat, a informat poliția din Los Angeles presei locale, citată sâmbătă de AFP.

Departamentului șerifului comitatului din Los Angeles a descris faptele survenite vineri dimineața, într-un moment în care nu se afla nimeni la reședință, fără a preciza numele proprietarului.

Dar mass-media au determinat că vila în chestiune este proprietatea top modelului australian Miranda Kerr, în vârsta de 33 de ani. Kerr s-a căsătorit cu actorul Orlando Bloom în 2010, cu care are un copil, însă cei doi au divorțat după trei ani.

Adjuncții șerifului comitatului Los Angeles au declarat că au primit un apel de urgență și s-au deplasat imediat la vila din Malibu unde au descoperit că agentul de pază a fost implicat într-un incident armat cu un individ care pătrunsese prin efracție în reședință.

Individul l-a înjunghiat pe paznic, iar acesta a tras asupra lui. Cei doi bărbați au fost spitalizați iar viața lor nu se află în pericol.

Sursa: agerpres.ro

Comentarii

Ultimă oră