Sari la conținut

Două intersecţii extrem de aglomerate vor fi resistematizate

doua-intersectii-extrem-de-aglomerate-vor-fi-resistematizate

Prin acest proiect, drumarii speră ca în zonă să nu se mai producă accidente grave şi ambuteiaje


    Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov vrea să securizeze două intersecţii extrem de aglomerate de pe DN 1 şi DN 13, din judeţul Braşov, astfel încât traficul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Una dintre intersecţiile vizate pentru resistematizare este cea de la Hanul din Ardeal, dintre DN 13 şi DJ 112 A (care duce spre Hălchiu), având în vedere că şi traficul rutier de pe acest drum este destul de intens, iar în unele cazuri au avut loc şi accidente grave.

O altă intersecţie pe care drumarii vor să o reamenajeze este în localitatea Beclean, la intersecţia DN 1 cu DJ 109 (care asigură legătura cu localitatea Voivodeni).

Pentru ambele intersecţii, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov a lansat licitaţia în vederea realizării proiectului tehnic, a Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii, certificatului de urbanism, detaliilor de execuţie şi autorizaţiei de construire pentru reamenajarea celor două intersecţii. Valoarea contractului este estimată la 68.613 lei, inclusiv TVA, iar ofertele de la proiectanţi sunt aşteptate până în data de 3 iulie 2018.

Proiectele şi autorizaţiile ar urma să fie predate direcţiei de drumuri de la Braşov în cel mult 90 de zile de la data semnării contractului cu firma câştigătoare.

Comentarii

Ultimă oră