Sari la conținut

Două femei au vandalizat liliacul de care s-ar fi putut bucura trecătorii

doua-femei-au-vandalizat-liliacul-de-care-sar-fi-putut-bucurat-trecatorii

 Două femei au vandalizat fără milă liliacul de care s-ar fi putut bucura toți trecătorii!

E primăvară, iar natura își urmează cursul firesc, expunându-și bogăția de flori și culoare. Din păcate anul acesta nu prea mai putem să ne bucurăm „de aproape” de frumusețile vegetației în plină renaștere. Mai ales acum, în stare de urgență, când lumea ar trebui să stea mai mult în casă și să admire, atât cât e posibil frumusețea primăverii, „de la distanță”, din casă, de la fereastră.


  E în plină floare liliacul, în Brașov. Firesc ar fi ca acest liliac (aflat pe domeniul public, într-o zonă verde din fața unui bloc de pe Strada Zorilor, nr.13 din Brașov), ce bucură atât vecinii, cât și trecătorii să nu fie vandalizat.


    Nimeni nu spune să nu rupi o floare-două, dar nu să lași gol tot arbustul...Să iei un braț de flori și să nu mai rămână aproape nimic este mai mult decât ar fi rezonabil și firesc. Culmea e că acest comportament deloc plăcut vine din partea unor vecine care au o accepțiune deloc dorită despre frumusețea naturii expusă în spațiul public, de care ar trebui să se bucure toată lumea.


  Trist e că cele două femei care au vandalizat fără milă liliacul care înfrumuseța priveliștea întregului bloc sunt și ele locatare ale aceleași asociații, de pe strada Zorilor.


   Primăvara vecinilor va fi un pic mai tristă de-acum fără florile care au căzut victima lăcomiei celor două femei care nici macar nu au înțeles că gestul lor e dezolant.

Comentarii

Ultimă oră