Sari la conținut

Dotări pentru COVID-19, la Spitalul de Infecţioase, din donaţiile brașovenilor

dotari-pentru-coronavirus-la-spitalul-de-infectioase-brasov-din-donatiile-brasovenilor

1.000 de teste de coronavirus, dar şi alte dotări pentru Spitalul de Infecţioase Braşov, cumpărate din donaţiile brașovenilor!


   „Braşovul Pregătit” este apelul lansat de Fundaţia Comunitară Braşov, în contextul COVID-19, alături de conducerea Spitalului de Boli Infecţioase din Braşov.


   Potrivit Fundaţiei Comunitare, până în acest moment, s-au strâns 48.356 lei din donaţii şi de comun acord cu directorul medical al unităţii sanitare, se vor face achiziţii necesare la această oră.


  „Priorităţile sunt setate în concordanţă cu nevoile comunicate de către echipa medicală, de către specialiști”, au subliniat reprezentanţii Fundaţiei Comunitare.


    Astfel, într-o primă fază se vor achiziţiona 1.000 de testere pentru depistarea virsului COVID – 19, în valoare de 29.000 de lei. Se vor achiziţiona echipamente de protecţie necesare personalului medical, dar şi paturi pentru dotarea saloanelor şi containerelor ce vor fi instalate la Infecţioase.

În funcţie de bugetul generat în continuare, prin campanie de donaţii, Fundaţia Comunitară va mai participa şi la achiziţionarea unui nou aparat de testare (în acest moment este doar unul), de plămâni artificiali, suplimentari faţă de ce este în acest moment.

Toţi cei implicaţi în campaniile de strângere de fonduri pentru Spitalul de Boli Infecţioase colaborează, conducerea Spitalului stabileşte priorităţile, astfel încât rezultatul final, al tuturor, să fie un Braşov pregătit.


   „Fundaţia Comunitară Braşov, prin echipa dedicată acestei campanii, este în strânsă legătură cu echipa de la spital”, au asigurat reprezentanţii Fundaţiei.


    Mai multe informaţii despre posibilitatea de a dona se pot găsi pe site-ul fundaţiei, www.fundatiacomunitarabrasov.ro .

Comentarii

Ultimă oră