Sari la conținut

Donatorii de sânge vor primii premii speciale la „Dracula Film Festival”

donatorii-de-sange-vor-primii-premii-speciale-la-dracula-film-festival

Organizatorii „Dracula Film Festival” lansează campania „Oamenii au nevoie de sânge! Dracula se descurcă” ce îşi propune să strângă un număr cât mai mare de donatori de sânge a căror faptă bună nu va rămâne nerăsplătită.


  Prin această campanie li se oferă celor care donează sânge numeroase premii la „Dracula Film Festival”.

Printre premiile cu care vor fi recompensaţi voluntarii inimoşi se numără 60 de bilete la categoria de lungmetraj, 3 invitaţii duble la deschidere pentru primii 3 donatori şi 5 Welcome Bag-uri ediţie limitată care se vor acorda la finalul festivalului prin tragere la sorţi . Însă donatorilor le vor fi oferite şi alte surprize plăcute.

Managerul festivalului, Marius Vălsănescu, a recunoscut că ideea de a avea în cadrul festivalului o campanie de donare de sânge i-a venit de acum 4 ani, de la prima ediţie. Dar a reuşit să o pună în practică abia acum.


   Pentru că în legende, Dracula, este un vampir veşnic însetat de sânge, organizatorilor li s-a părut normal să existe legată de festival şi o campanie de donare de sânge, astfel încât cei care vor participa la „Dracula Film Festival” să poată dona sânge. Ca să intre perfect în atmosfera şi povestea Festivalului.

"Ce poate fi mai «înfricoşător» decât să donezi sânge şi să partici la Dracula Film festival?” întreabă cu umor organizatorii.

Cei care doresc să se implice în această campanie sunt invitaţi să o facă chiar dinainte de începerea festivalului şi în orice zi a acestuia, până la încheierea Dracula Film Festival.

Cu biletul de donator de la Centrul de Transfuzii Braşov, braşovenii sunt aşteptaţi la standul special amenajat la Teatrul „Sică Alexandrescu”, în perioada 12-16 octombrie 2016, pentru ridicarea premiilor.

Să recunoaştem că nu e deloc rea ideea. În cinstea lui Dracula, să se adune la Braşov o cantitate suplimentară de sânge, venită de la donatorii benevol, iubitori ai filmelor fantastice, dar şi dornici de a face fapte bune şi de a da o „o mînă de ajutor”.

Orice braşovean inimos poate spune da campaniei „Oamenii au nevoie de sânge! Dracula se descurcă”. Vă puteţi alege cu premii sau cu bilete gratuite la „Dracula Film Festival”.

Comentarii

Ultimă oră