Sari la conținut

Doliu la Crihalma după ce un tânăr de 21 de ani a murit fulgerător într-un accident

doliu-la-crihalma-dupa-ce-un-tanar-de-21-de-ani-a-murit-fulgerator-intrun-accident

Un tânăr de 21 de ani din satul Crihalma, student la Cluj Napoca, şi-a pierdut viaţa, duminică, într-un grav accident rutier petrecut în judeţul Mureş.

Aflat la volanul unui autoturism, Alexandru Ştefan Şchiopea a depăşit o coloană de maşini pe linie continuă, în curbă.

Vestea accidentului care i-a pus capăt, fulgerător, vieţii lui Alex, a adus durere pentru familie, cunoscuţi şi pentru locuitorii micuţei localităţi din Ţara Făgăraşului.

Sute de mesaje de condoleanţe au venit din partea celor care l-au cunoscut şi care regretă moartea prematură a tânărului, inclusiv din partea primarului comunei Comăna.

Prietenii îl descriu pe Alexandru ca pe un băiat cuminte şi educat. Era student în Cluj Napoca la Facultatea de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor, în anul II.

Tragedia s-a petrecut duminică, în jurul orei 11, pe şoseaua E60, între Târgu Mureş şi Turda. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a declarat că pe fondul vitezei excesive, autoturismul condus de tânăr a pătruns pe contrasens, s-a tamponat frontal cu un TIR care circula regulamentar din sens opus, a fost proiectat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Băiatul a rămas încarcerat în interiorul autoturismului pe care îl conducea, iar încercârile medicilor de a îl resuscita au fost fără succes.

Comentarii

Ultimă oră