Sari la conținut

Doar dacă eşti beat poţi intra în acest bar!

doar-daca-esti-beat-poti-intra-in-acest-bar

Incredibil, dar adevărat! În Olanda s-a inaugurat primul bar de mahmureală din lume, unde clienţii care intră trebuie să dovedească musai că sunt beţi. Localul s-a deschis recent şi se bucură deja de mare succes, scrie click.ro.

Fondatorii noului „Bar de mahmureală” din Amsterdam nu s-au gândit vreodată că vor avea aşa de mulţi clienţi. Deschis în urmă cu o lună, localul este luat cu asalt de cei care nu ştiu cum să se recupereze după beţie. Ca să poată intra în bar, clienţii trebuie să sufle în etilotest pentru a dovedi, într-adevăr, că sunt în stare de ebrietate. O dată intraţi în bar, clienţii sunt dirijaţi să se aşeze pe un pat confortabil, unde se relaxează uitându-se la filme sau socializând cu alţi cheflii. Pot să comande apoi băuturi bogate în vitamine şi să consume alimente speciale care îi trezesc din beţie, combătând greţurile şi durerile de cap. Există şi un bar cu oxigen, care ajută corpul să se recupereze mai repede din starea de beţie. Preţurile variază în funcţie de comanda fiecărui client.

Fondatorii nu cred în dictonul “Focul se stinge cu foc”, de aceea aici nu se serveşte alcool. Localul e deschis de vineri până duminică, între orele 10.00 şi 18.00.



Comentarii

Ultimă oră