Sari la conținut

Doar 675 cereri pentru redeschiderea grădiniţelor, 75% din municipiul Braşov

doar-675-cereri-pentru-redeschiderea-gradinitelor-75-din-municipiul-brasov

Doar 675 cereri pentru redeschiderea grădiniţelor, 75% din municipiul Braşov. În anii anteriori erau de două ori mai multe!


    507 cereri pentru redeschiderea grădiniţelor de stat au fost centralizate la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Braşov. Alte 168 de cereri au fost depuse în localităţile din judeţul Braşov şi acestea fiind centralizate la nivelul IŞJ-ului.

Practic, Braşovul are 675 de cereri, în total, pentru redeschiderea grădiniţelor, de apoximativ două ori mai puţine decât în anii anteriori, potrvit reprezentanţilor IŞJ Braşov.


    „Situaţia centralizată, pe unităţi şcolare, a fost transmisă autorităţilor publice locale pentru a decide, prin consultare, asupra listei unităţilor de învăţământ preşcolar de stat care vor organiza activităţi recreative cu copiii în perioada vacanţei de vară. Lista cu unităţile de învăţământ preşcolar care se vor deschide în perioada verii va fi publicată de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov”, a precizat Valentin Bucur, purtător de cuvânt al IŞJ Braşov.

   Dacă mai sunt părinţi care vor să depună cerere pentru ca micuţul lor să beneficieze de serviciile oferite de grădiniţă – activităţi recreative, în special, aceştia trebuie să le depună direct la unitatea de învăţământ. Cererile vor fi soluţionate în limita locurilor disponibile, de către unitatea primitoare sau de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov, cu respectarea condiţiilor de prevenire şi combatere a îmbolnăvirii cu SARS-CoV-2.

Comentarii

Ultimă oră