Sari la conținut
dn-1-blocat-de-un-sofer-adormit-la-volan

Traficul rutier a fost blocat, joi după amiază, pe DN1, în Buşteni, unde trei maşini s-au ciocnit după ce şoferul uneia dintre acestea a adormit la volan.

Şase persoane, între care 3 copii, au ajuns la spital în urma evenimentului.

Circulaţia rutieră a fost oprită în ambele sensuri ale DN1 Ploieşti – Braşov, iar de vină pentru producerea accidentului a fost şoferul uneia dintre maşini, care a adormit la volan și a pătruns pe contrasens.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, SMURD a asistat medical o femeie în vârstă de 43 ani, cu traumatism toracic şi pe copiii acesteia, doi băieţi de 3 şi 6 ani.

SAJ Prahova a asistat o femeie în vârstă de 40 ani, cu traumatism toracic şi un copil de 11 ani. Printre victime, a mai fost un bărbat care a fost lovit la picior. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Tot joi după amiază, în jurul orei 17, traficul s-a desfăşurat cu greutate din cauza unei maşini care a a luat foc, între Timişu de Sus şi Predeal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, agent șef adjunct Gabriela Dinu, cinci persoane se aflau în autoturism, însă din fericire nu au existat victime, ci doar pagube materiale, autoturismul fiind avariat.

Mașina a luat foc în timpul mersului, iar pasagerii erau colegi de serviciu care făceau naveta împreună, pe ruta Brașov - Comarnic.

Comentarii

Ultimă oră