Sari la conținut

Dino Parc Râşnov aniversează doi ani cu un spectacol inedit marca „Gaşca Zurli”

dino-parc-rasnov-aniverseaza-doi-ani-cu-un-spectacol-inedit-marca-gasca-zurli

Dino Parc Râşnov aniversează doi ani de activitate cu un spectacol inedit marca „Gaşca Zurli”.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 10 iunie 2017, între orele 12.00 şi 13.00, iar biletele pot fi achiziţionate de la intrarea în parc sau online, de pe bilete.ro. Preţul unui bilet pentru copii este de 22 de lei, iar pentru adulţi 28 de lei. Biletele pentru accesul în parc sunt aceleași ca și pentru spectacol. Nu se percep alte taxe!


  Brașovenii și turiștii sunt așteptați la aniversarea a 2 ani de Dino Parc. Dinozaurii sunt foarte nerăbdători să se întâlnească cu „Gasca Zurli”, dar probabil că micuții sunt și mai curioși decât ei.


   Dino Parc Râşnov, unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din sud-estul Europei, care se întinde pe o suprafaţă totală de 1,4 hectare şi găzduiește 46 de dinozauri în mărime naturală, atestaţi ştiinţific. Căsuţe în arbori, un cinematograf 9D, tiroliene şi multe alte surprize completează traseul spectaculos care urmează evoluţia istorică a dinozaurilor. Dino Parc Râşnov este un proiect inedit și ambiţios care sprijină turismul din zona Braşov-Râşnov. A devenit o atracţie atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, pentru că vizitatorii îşi pot petrece timpul în aer liber înconjuraţi de dinozauri atestaţi ştiinţific şi coloraţi natural. Dinozaurii au fost construiţi în România, cu sprijin tehnic şi ştiinţific din partea unei echipe care conduce un parc similar în Germania.


   Dino Parc Râşnov a fost inaugurat în data de 12 Iunie 2015 și încă de la deschidere s-a dovedit a fi un mare succes.

Comentarii

Ultimă oră