Sari la conținut

Din 20 martie - programări online pentru preschimbarea permisului auto

din-20-martie-se-pot-face-programari-online-pentru-preschimabrea-permisului-auto

Vești bune pentru șoferi. După introducerea sistemului de programare online pentru înmatricularea autovehiculelor, Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere Înmatriculare a Vehiculelor Brașov a decis să introducă acest sistem și în cazul programării pentru preschimbarea permisului de șofer. În paralel cu acest sistem va rămâne funcţional şi sistemul ticketing, pentru cei care nu au acces la calculator.

Sistemul de programări online va deveni funcțional din data de 20 martie 2017 și va funcționa simultan cu sistemul de tiketing. Pentru alocarea numarului de bonuri în sistem tiketing se are în vedere capacitatea de procesare la nivelul fiecarei zile.


    Linkul pentru programarea online a fost deja publicat pe website-ul Instituției Prefectului Județului Brașov la adresa: www.drpciv.ro/rezervarebv/preschimbare.php.

Numărul de dosare de Preschimbare Permise de Conducere ce pot fi prelucrate pentru zilele de luni, marti, miercuri și joi este de 50, iar pentru ziua de vineri vor fi disponibile 40 de bonuri de ordine.

Comentarii

Ultimă oră