Sari la conținut
destructurare-la-alde-sacele

• Demisii în masă la ALDE Săcele! Demisionarii acuză afaceriștii „atârnători de țâțele bugetului local” de jocuri politice necurate

Jale mare la ALDE Săcele! După ce supărăciosul George Paraipan (ex-PNL) s-a refugiat, cu semnăturile sub braț la ALDE, hotărât să se răzbune pentru că a fost înlocuit cu tânărul Lucian Pascu, socotit a avea cele mai mari șanse la Primărie, filiala locală ALDE (partea PC) practic s-a destructurat. Demisiile se țin lanț. Până acum și-au depus demisiile 19 membrii ai biroului executiv al filialei, inclusiv preşedintele interimar al filialei vicepreşedinţii, secretarii şi membrii ai biroului dar şi alţi membrii ai filialei locale ALDE Săcele, toți foşti membri ai Partidului Conservator. Într-un comunicat, postat pe Facebook, pe pagina controlată de aripa PC din ALDE, demisionarii arată că: „Demisiile sunt urmare a promovării candidaturii la Primăria Săcele şi pe listele de candidaţi la Consiliu Local, pe poziţii eligibile, a unor traseişti PNL şi PSD.”

În comunicat se mai spune că acești „traseiști” au apărut peste noapte în ALDE și au fost înfipți direct pe poziții fruntașe, cu un scop foarte clar: „până la data de 25.04.2016, filiala locală nu a fost notificată cu privire la înscrierea în ALDE a candidaţilor impuşi de afaceriştii locali,cu influenţă la cei doi copreşedinţi ai organizaţiei judeţene ALDE”.  Comunicatul continuă cu acuzații grave la oamenii de afaceri care fac jocurile politice la Săcele: „Aceşti afacerişti (atârnători de ţâţele bugetului local) îşi doresc un primar şi o majoritate în Consiliul Local,care să le fie obedienţi,care să le servească interesele de afaceri cu banul public”.

Biroul Executiv ALDE Săcele, demisionar, atrage atenţia si asupra unor posibile situaţii de Conflict de Interese în cazul unora dintre cei prezenți pe liste

și încălcări ale statului ALDE, fapt care ar putea conduce la respingerea candidaturilor pentru Primăria Săcele şi Consiliul Local.

La ALDE s-a refugiat și actualul primar, Radu Nistor, poreclit

„primarul apă sfințită”- pentru ca nu a făcut nimic pentru săceleni în cele două mandate, pentru a susține la Primărie un alt liberal dezertat, supărat și el ca nu a fost desemnat candidat, Bogdan Motoc.

Comentarii

Ultimă oră