Sari la conținut

Descoperă 3 idei de cadouri practice pentru micuții brașoveni!

descopera-3-idei-de-cadouri-practice-pentru-micutii-brasoveni

Dacă ai aflat recent că o cunoștință a născut și ai fost invitat să îl cunoști pe noul membru al familiei ei sau se apropie aniversarea copilului tău și nu știi ce cadou să-i cumperi, te poți inspira din acest articol, din care vei afla care sunt cele mai inspirate daruri pe care le-ai putea lua.

Un principiu de bază pentru o astfel de alegere, când vine vorba despre sugari și bebeluși, este să nu te limitezi la dulciuri sau jucării de pluș. Oricât de diversă ar fi oferta dintr-un magazin dedicat copiilor și oricât de rapid și facil ar fi să cumperi toate bomboanele din supermarket, trebuie să iei în calcul spațiul de depozitare de care dispui, dar și cantitatea de zahăr pe care este indicat să o consume cel mic.

Iată 3 idei de cadouri practice care vor fi cu siguranță apreciate de cei mici:

1. Jurnal sau album foto

O idee inspirată de cadou este să optezi, în locul clasicelor jucării, pentru un jurnal copertat, frumos decorat, în care părinții, mama în special, pot nota fiecare etapă de creștere și de dezvoltare a celui mic (înălțimea, primul pas, primul cuvânt) sau un album foto, pe care aceștia să-l completeze cu fotografiile micuțului.

Uimirea și bucuria de a avea un nou membru în familie merită imortalizate și păstrate într-un album clasic, deși, astăzi, mulți oameni obișnuiesc să facă fotografii doar în format digital. Cu un astfel de dar, prichindelul va avea aceste amintiri pentru totdeauna.

2. Încălțăminte sau îmbrăcăminte

Atunci când nu știi ce cadou simbolic să iei, te poți îndrepta către unul practic, mai exact către haine sau încălțăminte. Mergi la sigur cu un accesoriu la modă, cum ar fi o beretă franțuzească, un body cu mesaj amuzant sau o salopetă chic pentru cel mic. Dacă acesta merge deja în picioare sau dacă o va face în curând, poți alege o pereche de sandale pentru copilul tău, în care acesta să se simtă confortabil, chiar dacă se plimbă încă cu caruciorul.

Încălțămintea poate fi foarte costisitoare, dat fiind că un copil mic crește într-un ritm accelerat. Așadar, dacă alegi un astfel de dar în detrimentul jucariilor de care cel mic se va plictisi rapid, le vei acorda proaspeților părinți un ajutor imens, iar gestul tău va fi apreciat.

3. Scutece sau produse de îngrijire pentru copii

Un copil are nevoie de scutece din momentul în care se naște până la aproximativ 3-4 ani, de aceea, alegând un astfel de cadou, poți fi sigur că părinții îi vor aprecia utilitatea. O altă variantă ar fi să optezi pentru un set de produse de îngrijire pentru cel mic.

Încearcă să găsești unele naturale, cu cât mai puține substanțe chimice, pentru a te asigura că nu îi poate provoca micuțului reacții alergice. Poți opta pentru cele pe bază de lavandă, care vor contribui la relaxarea celui mic, asigurându-i un somn liniștit.

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri pentru copii, pe care le poți găsi la fel de ușor ca pe dulciuri și jucării, unele dintre ele având chiar și costuri mai mici decât un pluș imens, pe care mămicile nu vor ști unde să-l așeze astfel încât să nu încurce.

Sursa foto: shutterstock.com

Comentarii

Ultimă oră