Sari la conținut
derby-pentru-podium-

Corona Braşov joacă la Ploieşti pentru podiumul Ligii Naţionale. Echipa antrenată de Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece poate profita de pasul greşit făcut de Dunărea Brăila şi să-şi consolideze locul 3 în cazul unei victorii.

CSM Ploieşti – Corona Braşov este meciul care închide etapa a 18-a din Liga Naţională de handbal feminin. Sportivele antrenate de Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece au parte de un retur consistenti, în care nu au cunoscut gustul înfrângerii. În 2016, pe plan intern, Corona a obţinut trei victorii şi a făcut un singur pas greşit, egal acasă cu Universitatea Cluj.

„Trebuie să prestăm un joc la un nivel foarte ridicat la nivelul disciplinei, pentru că ele rulează foarte multe jucătoare şi atenţia, concentrarea trebuie să fie permanente, pe tot parcursul jocului” - Bogdan Burcea, antrenor Corona Braşov

Din păcate, Bogdan Burcea nu se va putea baza la meciul de la Ploieşti pe Carmen Cartaş, accidentată, care are fractură de piramidă nazală.

Meciul din tur este de tristă amintire pentru Corona, care a fost învinsă de CSM cu un categoric 29-21. În schimb, statistica meciurilor directe arată o superioritate clară a braşovencelor.

„Nu pot să zic o revanşă. În meciul tur, s-a dovedit a fi Ploieştiul echipa în formă maximă şi noi am avut o prestaţie mai puţin bună. Ne dorim să fim invers la ora jocului: noi să avem o prestaţie bună, să fim în formă maximă şi ele să aibă o prestaţie mai puţin bună” - Oana Bondar, jucătoare Corona
„Va fi un meci foarte dificil, cu un adversar puternic. Dar, noi mergem la Ploieşti să luăm cele trei puncte, care sunt foarte importante să ne menţinem pe locul 3, care acesta este şi obiectivul” - Adriana Ţăcălie, jucătoare Corona

În clasament, Corona ocupă locul 3, cu 32 de puncte, cu un punct mai mult decât Dunărea Brăila şi cu un joc mai puţin disputat. Ploieştiul este pe 5, cu 30 de puncte. În cazul unei victorii, braşovencele şi-ar consolida ultimul loc al podiumului.

Meciul dintre CSM Ploieşti şi Corona Braşov este programat duminică seara, de la ora 20.00.

Comentarii

Ultimă oră