Sari la conținut
degustare-de-vinuri-din-gama-hyperion-la-brasov

Somelierul Magdalena Crișan îi invită pe brașoveni la o degustare cu totul specială de vinuri, joi, 15 martie 2018, începând cu ora 18:30, la Arnie’s Studio (Strada Alexandru Ioan Cuza, nr 6, Brașov), intitulată sugestiv „O călătorie cu Hyperion”.

Sunt propuse pentru degustare vinuri din Gama Hyperion, care reprezintă vârful de lance al vinurilor produse de Halewood Wines.

Primul vin din această gamă a fost lansat în anul 2009 fiind produs în ediție limitată pentru segmentul HoReCa și magazine specializate.

După aproape 10 ani se analizează evoluția și succesul acestei game ce a obținut de-a lungul timpului zeci de medalii la concursuri internationale cum ar fi: Decanter World Wine Awards, Concours Mondial De Bruxelles, China Wine & Spirits Awards, „Fetească Neagră Initiative”, RovinHud Timișoara, International Wine Contest Bucharest, WineUp Selection Cluj etc.

Grupul Internațional Halewood Wines & Spirits este cel mai mare producator și distribuitor independent de băuturi din Marea Britanie, activând de peste 35 de ani pe piață. În România, Halewood Wines & Spirits deține peste 226 de hectare de viță de vie plantate în perioada 2002-2009, în unele dintre cele mai reprezentative zone viticole ale țării: Dealu Mare și Murfatlar.

„Gama Hyperion se produce în ediție limitată și se dorește să fie o încântare rară și excepțională pentru cei cu gusturi rafinate. Sunt unele lucruri pe care le întâlnești în fiecare zi și unele lucruri cu care te întâlnești o dată în viață, infinit mai prețioase. Cu adevarat special, Hyperion promite o evadare din banal, o experiență deplină a calității gustului” declară organizatorii, producătorii de vinuri Hyperion.

În cadrul evenimentului vor fi degustate mai multe vinuri:

- Hyperion Pinot Grigio 2015
  - Hyperion Cabernet Sauvignon 2012
  - Hyperion Feteasca Neagra 2013
  - Hyperion Feteasca Neagra 2010
  - Hyperion Chairman’s Reserve 2008
  - Hyperion Chairman’s Reserve Cuvee Roumaine 2013

Și pentru că un vin bun merge cu o mâncare de soi, Chef Arnold Romanescu va pregăti:

– Mușchi de vită cu foie gras
  – Muschiuleț de porc cu sos de lămâie
  – Piept de rață cu fructul pasiunii

Comentarii

Ultimă oră