Sari la conținut

Debut în seria de meciuri amicale a echipei de handbal senioare de la Corona Brașov

debut-in-seria-de-meciuri-amicale-a-echipei-de-handbal-senioare-de-la-corona-brasov

Echipa de handbal Corona Brașov a jucat joi, 22 iulie, la Cheile Grădiștei, un meci amical în compania Gloria Buzău.

Antrenorul Alin Bondar a declarat, încă de la debutul pe banca tehnică a echipei de la poalele Tâmpei, că își dorește meciuri cu echipe puternice, confruntări care să ajute la creșterea valorică și la sudarea unei echipe puternice.

Iată, deci, că se ține de cuvânt și seria de partide-test este deschisă de confruntarea cu Gloria Buzău, formație de primă ligă, calificată în cupele europene. Scorul întâlnirii de trei reprize a fost favorabil trupei din Buzău: 42-34 (15-14 prima repriză, 13-9 repriza a 2-a, 14-11 repriza a 3-a).

"Am reușit, astăzi, să introducem în joc trei formule de echipă diferite, în care au evoluat toate jucătoarele din lot. Sunt foarte mulțumit de implicarea fizică și mentală de care au dat dovadă fetele noastre și mă bucur că ne-am prezentat exact așa cum suntem: o echipă tânără, ambițioasă și muncitoare!”, declară Alin Bondar, antrenorul Coronei.

În acest meci au debutat, pentru Corona Brașov, Diana Diaconu (de la CS Rapid București)
Alexandra-Gabriela Dumitrașcu (de la CSM București), Bianca Voica (de la CSM București) și Ana Maria Vacariu (de la CS Rapid București).

Pentru CSM Corona Brașov au marcat: Flavia Munteanu 2, Valentina Soreanu 4, Jelena Terzic 2, Monica Barabaș 7, Raissa Marin 5, Carla Lăcătuș 1, Ana Vacariu 1, Sidonia Ordog 1, Georgiana Olaru 1, Bianca Voica 5, Cristina Iordachi 3, Medena Păcurariu 1, Gabriela Dumitrașcu 1.

Următorul meci amical al fetelor noastre este programat mâine, vineri, 23 iulie, la Cheile Grădiștei, începând cu ora 19.00, în compania formației HC Zalău.

Comentarii

Ultimă oră