Sari la conținut

DE PREŢ: Mărţişoarele, cele mai căutate obiecte de 1 MARTIE (Galerie FOTO)

de-pret-martisoarele-cele-mai-cautate-obiecte-de-1-martie-galerie-foto

Din pâslă, pictate manual, tip podoabe, dar şi tradiţionale! Mult aşteptatele mărţişoare şi-au făcut apariţia în centrul oraşului, la târgul de profil, după ce au fost create cu multă trudă, migală şi talent de artizanii braşoveni, cei care au chemat primăvara la Braşov. Buburuzele, trifoii cu patru foi şi coşarii au fost puse pe acelaşi calapod cu mărţişoarele ECO, realizate din capace de la diferite sticle cu accesorii diverse printre care mărgelele şi scoicile. Braşovenii iubesc anotimpul renaşterii, asta pentru că încă mai cred în tradiţiile de 1 martie, păstrate de la strămoşi. Obiectele gingaşe cu şnur alb şi roşu au fost cele mai de preţ produse, căutate doar de îndrăgostiţii de primăvară.

„Am vândut foarte multe mărţişoare în aceste zile. Noi le-am creat pentru că ne plac cu adevărat aceste simboluri ale primăverii, iar clienţii au apreciat munca noastră şi au venit să cumpere obiectele pe care le vor oferi iubitelor şi soţiilor” a spus una dintre comerciantele de la Târgul de Mărţişoare din Piaţa Sfatului.

Unul dintre braşovenii, îndrăgostiţi de primăvară a spus că îi va oferi soţiei mai multe mărţişoare, asta pentru că în data de 1 martie, acum mulţi ani, s-au căsătorit şi astfel sărbătoresc şi….iubirea.

Comentarii

Ultimă oră