Sari la conținut

De mâine se va schia din nou în Poiana Brașov

de-maine-se-va-schia-din-nou-in-poiana-brasov

Având în vedere condițiile meteo favorabile, în special vremea rece, care a permis producerea de zăpadă artificială, mâine se vor redeschide pârtiile din partea superioară a masivului Postavaru.

Stratul de zăpada de pe pârtii măsoară, după amenajare, aproximativ 40-50 de cm, cea mai mare parte fiind zapadă artificială.

De vineri, 08 decembrie 2017 se va putea schia pe următoarele pârtii: partea superioară a Lupului şi Drumului Roșu, Kantzel și Doamnei.

De asemenea, vor funcționa instalațiile pe cablu dedicate sezonului de iarnă: telegondola și telescaunul Ruia, la care se adaugă și telecabina Kanzel.

Având în vedere că din acest sezon vor funcționa (la telegondola și telecabina Capra Neagră) și cele doua aparate de retur skipass-uri, de unde se poate recupera garanția pentru aceste carduri, valoare de garanție pentru ele va scădea de la 15 lei la 10 lei.

Li se reamintește însă celor care au rămas cu puncte pe skipass-uri de sezonul trecut, că aceste puncte nu pot fi reportate pentru acest sezon.

O evidență mereu actualizată a stării pârtiilor din Poiana Brașov se află pe http://starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa/ .

Comentarii

Ultimă oră