De luni se pot ridica formularele pentru acordarea ajutorului de încălzire, urmând ca depunerea lor să înceapă pe 24 octombrie.


 Familiile cu venituri mici vor putea solicita, şi pentu această iarnă, ajutoare pentru căldură, fie că folosesc în acest scop energie electrică, energie termică, gaze naturale sau lemne şi cărbuni.

   Direcția de Servicii Sociale Brașov derulează campania privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu energie termică în sistem centralizat / gaze naturale/ energie electrică /combustibili solizi sau petrolieri pentru sezonul 01.11.2016 – 31.03.2017.

 Consumatorii vulnerabili care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică în sistem centralizat, beneficiază de ajutor lunar pentru încălzirea locuinţei, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 786 lei în cazul familiilor şi 1082 lei în cazul persoanelor singure.

Consumatorii vulnerabili care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, pot beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 615 lei.

Consumatorii vulnerabili care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie electrică, pot beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 615 lei.

Familiile şi persoanele singure care utilizează pentru încălzirea locuinţei combustibili solizi sau petrolieri pot beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de până la 615 lei.

   Cuantumul ajutorului este diferit în funcţie de tipul de energie termică folosită de solicitant.


 Formularele reprezentând cererea şi declaraţia pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei se pot ridica de la sediul Direcţiei de Servicii Sociale, Str. Panselelor nr. 23, începând cu data de 17.10.2016, conform următorului program cu publicul: luni – vineri: 08.30-15.30. De asemenea se pot descărca şi de pe adresa: www.brasovcity.ro.

 Cererile se depun personal de către titluari sau unul dintre membrii majori ai familiei, direct la sediul Direcţiei.

   Cererile însoţite de actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile realizate de către membrii acesteia se vor depune începând cu data de 24.10.2016 ( de către titluari sau unul dintre membrii majori ai familiei) la sediul Direcţiei de Servicii Sociale din Str. Panselelor nr.23, conform următorului program luni, marţi, miercuri, vineri: 08.30-17.00 şi joi: 08.30-18.00.