Sari la conținut

De ce te atrag bărbaţii căsătoriţi? Acum s-a descoperit răspunsul!

de-ce-te-atrag-barbatii-casatoriti-acum-sa-descoperit-raspunsul

Unele femei sunt predispuse la a avea aventuri cu bărbaţi căsătoriţi, iar un psiholog explică motivele din spatele unei astfel de decizii.

Meredith Fuller, psiholog din Melbourne, arată 5 motive care, individual sau combinate, duc la o predispoziţie către începerea unei relaţii cu un bărbat căsătorit:

1. Eşti, la nivel subconştient, indisponibilă - Dacă alegi o astfel de relaţie, s-ar putea să te afli într-o etapă a vieţii în care nu ai putea face faţă unui angajament complet şi să nu îţi doreşti o relaţie full time pe moment. Poate fi o perioadă stresantă, în care studiezi sau ai mult de lucru, astfel că a avea o relaţie cu o persoană indisponibilă este o variantă mai uşoară decât cea în care ar trebui să te confrunţi cu aceste probleme.

2. Eşti atrasă de băieţii răi - Vânătoarea de băieţi răi - fie ei genul distant, cu teamă de angajamente sau căsătoriţi - este un risc pe care multe femei şi-l asumă. Aceste femei găsesc bărbaţii buni ca fiind plictisitori şi îşi doresc provocări şi intrigi.

3. Eşti dependentă de dramă - Ţi-ai dorit vreodată ca viaţa ta să semene cu un scenariu de film? O astfel de aventură îţi oferă tocmai acele răsturnări de situaţie şi adrenalina specifice comediilor romantice, fără a-ţi asigura, însă, şi un final fericit, aşa cum se întâmplă de regulă în filme.

4. Există probleme mai adânci - Dacă observi un tipar în care alegi să te întâlneşti mai degrabă cu bărbaţi "interzişi", Fuller sugerează că la bază ar putea sta alte probleme nerezolvate, cărora merită să le acorzi atenţie. Dacă te regăseşti într-o astfel de situaţie, psihologul recomandă să cauţi ajutor de specialitate pentru a ieşi din acest cerc vicios.

5. Iarba e mereu mai verde de partea cealaltă a gardului - Ai senzaţia că bărbaţii buni sunt toţi luaţi? Fie că e vorba de o casă de vis, un păr impecabil sau soţul perfect, fiecare individ îşi doreşte ceea ce nu poate avea. Gelozia este o bestie urâtă, iar adesea bărbaţii par mai atrăgători prin prisma relaţiei pe care o au cu altcineva.

Mai rău este că unii aleg să te transforme în confidentă înainte de a începe o relaţie cu tine. Dacă începe să îţi spună că soţia nu îl înţelege, fugi cât te ţin picoarele. Este o situaţie periculoasă pentru orice femeie a cărei suflet naiv poate fi manipulat cu uşurinţă de către un bărbat cu experienţă în aventuri extraconjugale.

sursa: feminis.ro






Comentarii

Ultimă oră