Sari la conținut
de-ce-sa-alegi-tenerife-pentru-luna-de-miere

Când te gândești la o destinație pentru luna de miere, de cele mai multe ori îți vin în minte locuri însorite, romantice, plaje întinse, apă turcoaz și temperaturi plăcute în tot timpul anului.

Mare, soare și relaxare ar fi cuvintele de ordine pentru o astfel de excursie.

Bineînțeles că există mai multe locuri în care poți să te bucuri de toate aceste lucruri, dar astăzi vorbim despre una dintre destinațiile preferate de îndrăgostiți atunci când vine vorba de luna de miere - Tenerife.

Ce e important de știut despre o vacanta in Tenerife


Tenerife este cea mai mare dintre insulele Canare și te cucerește încă de la primii pași pe care îi faci pe acest tărâm magic.

Poți ajunge aici cu avionul, sunt multe oferte, în special pachete pentru luna de miere, care includ și zbor cu charter către destinație și transport de la aeroport la hotel.

O altă variantă și singura directă de altfel, este un zbor cu Wizz Air, de aproximativ 6 ore. Mai sunt și variante cu escală, ceva mai ieftine decât cea directă, dar cu durată mai mare.

Pentru a explora insula poți alege să închiriezi o mașină, ca să îți fie mai ușor, dar poți folosi și transportul în comun care e destul de bine pus la punct.

Temperaturile sunt destul de ridicate pe timpul verii, însă dacă nu aveți în plan să plecați în luna de miere chiar în noaptea nunții, merită să așteptați începutul de an. În perioada în care noi avem temperaturi negative, în Tenerife ele ajung la peste 20 de grade celsius.

Opțiunile în ceea ce privește cazarea în Tenerife sunt multiple, găsești hoteluri de lux, de buget, variante de AirBnb, astfel încât să alegi ceva care să se încadreze bine în bugetul tău.

Mâncarea este foarte bună, tipic mediteraneană, iar prețurile accesibile.

Ce face din Tenerife o destinație potrivită pentru luna de miere


Imaginează-ți un loc în care e soare aproape mereu și plouă în medie cam 3 zile pe lună, iarna. Astfel, clima e unul dintre principalele motive pentru care Tenerife e în topul destinațiilor europene pentru o lună de miere de vis.

Asta vine la pachet cu un cer senin și câteva locuri absolut romantice de unde poți admira stelele. Poți chiar să te bucuri de o cină sub clar de lună alături de un astronom care să îți arate constelațiile și să îți povestească mai multe despre cerul înstelat.

Arhitectura din centrul vechi al insulei e perfectă pentru plimbări ale pasionaților de istorie și de frumos, dar și pentru gurmanzii care au ocazia să descopere aici o mulțime de restaurante dar și vinării.

Indiferent de gusturile fiecăruia dintre voi, în Tenerife găsiți cu ușurință activități care să vă energizeze, sau relaxeze, după caz.

Plajele sunt minunate, dar există și posibilitatea de a urca pe munte, pe Pico del Teide. Dacă nu sunteți fani ai plajelor, vă puteți bucura de verdeață și vegetație.

Nu în ultimul rând, dacă ajungeți în Tenerife, să nu ratați o plimbare pe mare în care să vedeți cel puțin una dintre cele 26 de specii de balene și delfini care înoată în zonă!

Gasesti la Filadelfia Turism oferte pentru un sejur in Tenerife 2021 perfecte pentru luna de miere sau pentru concediul tau.

Comentarii

Ultimă oră