Sari la conținut

De ce nu va cânta Ștefan Hrușcă colinde anul acesta în România

de-ce-nu-va-canta-stefan-hrusca-colinde-anul-acesta-in-romania

În anul acesta Ştefan Hruşcă a renunţat la concertele tradiţionale de colinde din România pentru a cânta românilor din străinătate.Potrivit www.ziarulring.ro, anunțul a fost făcut chiar de către impresarul Dan Anghel, cel care i-a organizat un turneu în România, în anul 2012.

“Pe Hruşcă nu-l poate înlocui nimeni. Am crescut toţi cu colindele lui, dar el a hotărât încă de anul trecut să nu mai vină în România, fiind solicitat de comunităţile de români din diaspora. În luna decembrie avea multe concerte în România, dar era solicitat şi în alte ţări. Mi-a spus încă de anul trecut că va cânta în străinătate.

Nu voia să se creadă că vine în ţară doar pentru a face bani. Lui Ştefan dacă îi spuneai că trebuie să cânte gratis o făcea. Venea în fiecare an în ţară şi pentru a-şi vizita familia şi e posibil să vină şi în această iarnă măcar pentru o zi să o viziteze”, a declarat impresarul Dan Anghel.

Potrivit sursei citate, în 2012, Ștefan Hrușcă a câștigat 250.000 de euro doar din cele 14 concerte susţinute în România.

Comentarii

Ultimă oră