Sari la conținut

De ce lucruri ar trebui să se ocupe brașovenii după trecerea pandemiei

de-ce-lucruri-ar-trebui-sa-se-ocupe-brasovenii-dupa-trecerea-pandemiei

Este adevărat. Această perioadă poate fi una care duce psihicul uman la anumite limite, începând cu anxietatea pe care oricine o poate avea pe durata pandemiei și, implicit, a izolării. Unele persoane, pentru a uita măcar puțin de aceste timpuri negre, zboară cu gândul la sfârșitul acestor săptămâni, atunci când virusul actual nu va mai reprezenta o problemă. Acest lucru pot face și brașovenii, prin punerea pe listă a unor obiective pentru viitorul apropiat.

Ce este indicat să facă brașovenii după trecerea virsului:

l Lucrări în grădină

Deși nu este explicit interzis să trebăluiești prin grădină și acum, este mai greu să lucrezi pământul, să poți merge la cumpărături după tot ce îți trebuie sau să chemi alte persoane care să te ajute. În schimb, după pandemie, ai putea planta diferitele soiuri de plante, fie ele legume, fie flori sau pomi. De asemenea, ar fi bine să ai grijă și de alte lucruri, cum ar fi să pui garduri de lemn ieftine, dar de calitate, în locul celor care, cel mai probabil, sunt vechi, au bucăți rupte, nu arată bine sau sunt chiar șubrede.

l Întoarcerea la serviciu

Dacă ai fost destul de norocos să ai încă un loc de muncă în pandemie și să nu fie nevoie să intri în șomaj, întoarcerea la locul de muncă poate fi ceva mai plăcut decât orice. Într-adevăr, te vei trezi iar de dimineață, vei merge la birou, însă vei putea lucra din nou și vei putea câștiga suficient încât să te întreții pe tine și ceilalți membri ai familiei.

l Nu uita de taxele care au fost puse „pe pauză”

Poate ai vorbit cu banca să îți amâne plata creditului sau, din cauză că nu s-a lucrat, ai râmas dator statului cu câteva sume, indiferent din ce cauze. Este important să nu uiți de ele, să le pui pe hârtie și să îți faci un plan, astfel încât să nu „arunci” cu banii pe ceea ce nu îți trebuie imediat ce poți să mergi din nou în mall.

l Cât mai multe ieșiri cu familia și prietenii

Nici chiar apelurile video nu pot înlocui plăcerea de a ieși cu rudele sau cu cei mai buni prieteni. Fie că mergi la o plimbare în parc, fie că vrei să bei un fresh la o terasă, compania este cea mai importantă. Persoanele care sunt apropiate unele de celelalte nu pot sta foarte mult despărțite din punct de vedere al prezenței fizice. Din păcate, acest lucru este, momentan, imposibil, dacă nu locuiesc deja împreună, însă acest lucru nu va dura o veșnicie. Fă o listă cu toate locurile în care vrei să mergi alături de cei dragi, unde să recuperați tot timpul pierdut.



Așadar, deși poate ai multe de rezolvat după perioada de izolare, sigur le vei face cu drag, știind că poți umbla liber peste tot, fără restricțiile curente. Dacă lista de mai sus ți se pare incompletă sau vrei să înlocuiești câteva elemente, poți completa cu ceea ce știi tu că îți este util.

Sursa foto: storyblocks.com

Comentarii

Ultimă oră