Sari la conținut

Dascăli brașoveni nemulţumiţi de rezultatele examenului pentru postul de director – 13 contestaţii depuse

dascali-brasoveni-nemultumiti-de-rezultatele-examenului-pentru-postul-de-director-13-contestatii-depuse

13 candidaţi au făcut contestaţie pentru nota primită la testul de la concursul de directori de şcoală, care a avut loc vineri, 15 octombrie. Proba scrisă a fost sub formă de grilă, iar candidaţii pot contesta doar corectitudinea calculării punctajului. La proba scrisă au participat 246 de candidați, 9 fiind absenți. Doar cei care au prezentat documente care să ateste că au absentat din cauza infectării cu virusul SarsCov 2 vor putea participa la sesiunea specială programată în data de 28 octombrie.


În județul Brașov, un număr de 157 de candidați, reprezentând un procent de 63,82 au promovat această probă, iar 89 de candidați (36,18%) nu au obținut nota minimă. În data de 12 noiembrie Inspectoratul Școlar JudețeanBrașov va publica graficului de desfășurare a interviurilor urmând ca acestea să se desfășoare în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie.


În data de 17 decembrie vor fi validate rezultatele finale urmând ca în intervalul 20–22 decembrie să fie emise deciziile de numire (cu aplicare de la 10 ianuarie 2022).

Comentarii

Ultimă oră