Sari la conținut

Daniela Lupu, „cel mai bun asistent social din Brașov”

daniela-lupu-cel-mai-bun-asistent-social-din-brasov

Asistenţii sociali din întreaga lume sunt sărbătoriţi în fiecare an, în luna martie.

Cu această ocazie, sucursala Braşov a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali şi-a propus să promoveze meseria de asistent social.

„Braşovul se mândreşte cu o generaţie de asistenţi sociali de excepţie care îşi practică profesia cu dăruire, cu implicare, cu profesionalism, ocazie cu care vreau să le mulţumesc şi eu acestor profesionişti adevăraţi şi să-i felicit pentru străduinţa lor”, a susținut Nicoleta Mereţ, preşedintele sucursalei Braşov a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali.

În fiecare an, în luna martie este ales cel mai bun asistent social din judeţ.

Asistentul social al anului 2018 la Braşov a fost desemnată Daniela Lupu, care a dezvăluit secretul succesului în această activitate.

„Să ştiţi că secretul este să te implici. Nimic altceva nu este mai important decât să faci ceea ce simţi, să lupţi pentru oamenii pentru care tu lucrezi zi de zi, să vezi că aceşti beneficiari progresează şi că îi găseşti într-un anumit punct al vieţii lor, vulnerabili, în risc, şi să vezi că tu reuşeşti să le schimbi cursul vieţii, poate chiar al destinului”, a spus câştigătoarea din acest an a premiului.

Ca în mai toate domeniile de activitate din România şi aici există o lipsă acută de personal, motiv pentru care Colegiul Asistenţilor Sociali promovează această meserie, încercând să-i atragă pe cei talentaţi spre asistenţa socială.

Comentarii

Ultimă oră