Sari la conținut

Dana Săvuică este dependentă de operațiile estetice

dana-savuica-este-dependenta-de-operatiile-estetice

În timp ce colegele ei de breaslă ascund ajustările fizice la care se supun în cabinetul esteticianului sau le pun pe seama unor afecţiuni medicale remediate, vezi, Doamne cu ajutorul bisturiului fostul model Dana Săvuică vorbeşte despre ele cu o nonşalanţă năucitoare.

Ajunsă la 44 de ani, Dana Săvuică recunoaşte că a început de ceva timp lupta cu semnele bătrâneţii. Nu ascunde nimic din procedurile care o ajută să rămână tânără la chip şi trup. Ce-i în guşă, şi-n căpuşă. Şi până la urmă nu este nici o ruşine, ci doar o sumă consistentă investită în imagine. “Mă menţin cu produse naturiste de slăbit şi, tot pentru corp, fac un tratament mecanic de remodelare”, ne-a mărturisit ea.

În ceea ce priveşte faţa, lucrurile sunt ceva mai complexe: “De câte ori simt nevoia, merg la estetician şi-mi fac un mic botox la sprâncene şi un filler dermal cu acid hialuronic”. Cea din urmă procedură are o acoperire mai mare şi trebuie refăcută constant. Corectează toate contururile şi redă acurateţea şi volumul trăsăturilor. Buzele, bărbia, ridurile de expresie şi, practic, toată pielea lăsată sunt rejuvenate şi îşi recapătă fermitatea. Însă nu toate sunt bune şi frumoase în viaţa de fost model a Danei Săvuică. Recent, aceasta a fost diagnosticată cu spondiloză lombară, după ce vreme îndelungată a acuzat dureri puternice de spate. “Mi s-a interzis să port tocuri. Am nişte dureri crunte când încalc regula. A trebuit să renunţ la bicicletă, nu pot să mai alerg, nu am voie să mă îngraş”, ne-a dezvăluit Dana.

Comentarii

Ultimă oră