Potrivit ziare.com, La 10 ani dupa lansarea modelului cu cele mai mari cifre de vanzari din Romania, Dacia prezinta o serie limitata dedicata acestei aniversari. Denumita sugestiv "Logan 10 ani", ea este dezvoltata pe baza nivelului de echipare Laureate, informeaza site-ul Dacia.
Cele mai importante elemente noi sunt:
- proiectoare fata dublu optice;
- sistem de semnalizare pe oglinzile retrovizoare;
- un stripping de culoare neagra la nivelul stalpului central;
- protectii laterale de culoare neagra pentru portiere;
- masca de culoare rosu inchis pentru blocurile optice spate;
- bagheta de decor de culoare neagra pentru bara de protectie spate;
- jante de otel de 16 inchi Dark Metal.
Spatiul interior beneficiaza de o tapiterie si o ambianta noua, precum si de o plansa de bord complet schimbata, dominata de consola centrala care incorporeaza un echipament prezent in premiera pe marca Dacia, respectiv aerul condiţionat climatronic.
Mai exista si alta o serie de schimbari interioare in materie de design si echipamente, dintre care amintim: consola centrala "Noir Brillant", aeratoarele centrale dreptunghiulare cu contur crom satinat, spatiu de depozitare inchis in partea superioara a plansei de bord, manerele ergonomice cu aspect "Noir Bleute Brillant" pentru usile din fata, geamurile electrice fata cu impuls pe partea soferului (comenzile sunt acum pe portierele usilor din fata), geamurile electrice spate (comenzi pe portierele usilor din spate dar si pe consola centrala).
Printre echipamentele optionale pe care clientii le pot achizitiona pentru un plus de conectivitate si de confort la volan se regasesc sistemul Medianav cu harta Europei sau regulatorul cu limitator viteza (cruise control), alaturi de volanul imbracat in piele.
Seria limitata va fi echipata cu doua tipuri de motorizari: un propulsor pe benzina (1.2 16V 75 CP) si un altul pe motorina (1.5 dCi 75 CP). Paleta de culori disponibila ramane cea valabila pentru actuala gama Logan.