După 6 luni, UBER ajunge la 15,000 de utilizatori în Brașov și sărbătorește cu o săptămână de tarife reduse cu 50%

 

 În șase luni de când a fost lansat la Brașov, UBER a ajuns la peste 15,000 de utilizatori

 Pentru a sărbători jumătate de an, UBER reduce tarifele la jumătate toate săptămâna

 Brașovenii sau turiștii trebuie să introducă în aplicație codul BV6luni pentru a călători cu UBER la tarife reduse cu 50%, indiferent daca sunt utilizatori noi sau existenti

 

Brașov, 22 mai. UBER a ajus la Brașov pe 17 noiembrie, 2016. Șase luni mai târziu, serviciul a ajuns la peste 15,000 de utilizatori.  Pentru a sărbători jumătate de an de când serviciul este operațional, UBER oferă tuturor brașovenilor sau turiștilor aflați în vacanță aici curse sigure la jumătate de preț.

 

Pentru a beneficia de reducere, utilizatorii trebuie să introducă în aplicație codul promoțional BV6luni. Promoția se aplică automat după introducerea codului promoțional în cont și este valabilă de luni, 22 mai, ora 10:00 până vineri, 26 mai mai, ora 23:59, în limita a 25 de curse pentru fiecare utilizator.

 

Promoția este valabilă atât pentru utilizatori noi, cât și pentru utilizatori existenți Uber și oferă o reducere de până la 20 de lei pentru orice cursă.

 

Cum funcționează? Utilizatorii trebuie să deschidă meniul aplicației (colțul din stânga sus) și să selecteze “Metode de plată” și apoi “Adaugă cod promoțional”.

 

Le mulțumim pentru încredere celor peste 15.000 de brașoveni care au ales Uber pentru a se deplasa în siguranță prin oraș. Împreună punem Brașovul în mișcare! Săptămâna aceasta vrem să ne bucurăm împreună de faptul că Uber este operațional în Brașov de jumătate de an, așa că le oferim tuturor pasagerilor curse Uber la jumătate de preț”, a declarat Irina Scarlat, Marketing Manager Uber România.

 

De regulă, Uber e disponibil în Brașov la tariful de 1.5 lei pe kilometru. Astfel, în condiții de trafic normal, o cursă Uber de la gară până la Piața Sfatului care ar costa aproximativ 9 de lei, va fi săptămâna aceasta în jur de 4,5 lei.

 

Despre Uber

Misiunea Uber este să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă - peste tot, pentru toata lumea. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă - cum poți comanda o cursă la atingerea unui buton. Opt ani și peste un miliard de curse mai tarziu, Uber își propune să rezolve o provocare și mai mare: reducerea poluării și a aglomerației urbane, aducând mai mulți oameni în mai puține mașini. Din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti și, din 2016, și la Cluj, Brașov și Timișoara.