Sari la conținut

Cupa traditională de schi a Liceului Honterus, pe Pârtia Drumul Roșu

cupa-traditionala-de-schi-a-liceului-honterus-pe-partia-drumul-rosu

 Reprezentantii Asociatiei „ProHonterus“ au anuntat organizarea cupei de schi tradițională a Liceului Johannes Honterus , denumită „Honterus – Skipokal“ pe data de 2 martie 2018, pe Pârtia Drumul Roșu – D3.


   La eveniment sunt asteptati atât elevii, cât și părinții și susținătorii, acesta fiind cel mai important și de amploare eveniment de iarnă al liceului german brașovean.


   La concurs va participa un număr dublu de elevi, față de ediția de anul trecut.


   Întalnirea concurenților și a profesorilor de sport va avea loc în Poiana Brașov, vineri, 2 martie 2018, în fața gondolei, începând cu ora 11.30. Ridicarea numerelor de concurs se face la secretariat, în fața gondolei. Condițiile pentru participarea la Skipokal sunt înscrierea și semnătura părinților pe formularul de înscriere. Traseul până la START, pe Pârtia Drumul Roșu se face pe jos, locul de desfășurare fiind foarte aproape. Locul Secretariatului este marcat cu doua steaguri mari albastre, steagurile Asociației Prohonterus.


   După evoluția schiorilor pe pârtie, va urma festivitatea de decernare a premiilor. Premierea se va face la Pensiunea Valentin (aflată în aceeași zonă), în jurul orei 15-15.30. În opinia organizatorilor și cei care nu vor urca pe podium sunt câștigători.

Mai nou, Liceul Johannes Honterus are și o figură reprezentativă simpatică. Din data de 26 februarie 2018, Bobo, este mascota Liceului Honterus.


    Bobo este personajul îndrăgit din caietele de lucru ale celor mici și este creația învățătoarelor Honterus, Adriana Dimitriu și Edinda Endres. Iar acum Bobo a prins viață mulțumită ajutorului STABILUS. Compania Stabilus a raspuns promt solicitării lansate de cunoscutul colegiu și a făcut posibil ca personajul să se transforme în mascotă. Bobo va fi de-acum încolo prezent la toate evenimentele Honterus.

Comentarii

Ultimă oră