Sari la conținut

Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile la Râșnov

cupa-mondiala-feminina-de-sarituri-cu-schiurile-la-rasnov

Orașul Râșnov organizează pentru a doua oară, în perioada 7-8 februarie 2015,  Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile, după ediția de anul trecut. România este reprezentată de Daniela Haralambie, în vârstă de17 ani, și de Bianca Ștefănuță, de 16 ani, pentru prima dată participantă la o competiție de Cupă Mondială. Ele vor concura alături de alte 39 de sportive din 12 țări, inclusiv cele mai bune trei săritoare la nivel mondial.
O cantitate de 400 de metri cubi de zăpadă, care a fost depozitată în pădure, a început să fie transportată pentru amenajarea trambulinei K90 de la Complexul Sportiv Olimpic de pe Valea Cărbunării din Râșnov, pentru desfășurarea în bune condiții a competiției.   Primăria Râșnov, în calitate de organizator, întâmpină dificultăți în amenajarea trambulinei K90, din cauza condițiilor meteo care au dus la lipsa unui strat consistent de zăpadă.

\"În vederea asigurării condițiilor optime de desfășurare a acestor competiții sportive, anticipând capriciile vremii, au fost pregătite din timp, în pădure, similar anului trecut, depozite de zăpadă de 400 de metri cubi, care a început să fie transportată pe baza sportivă\", potrivit unui  comunicat de presă, scrie agerpres.ro.

Comentarii

Ultimă oră