Sari la conținut

Cum vor arăta sărbătorile de iarnă la Brașov în acest an

cum-vor-arata-sarbatorile-de-iarna-la-brasov-in-acest-an

Primăria Braşov a anunţat programul evenimentelor din timpul sărbătorilor de iarnă.

Ca în fiecare an, „Braşov – oraş din poveste” se va deschide în 6 decembrie, în Piaţa Sfatului, la ora 17.30, când va fi pornit iluminatul de sărbătoare.

Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă se vor încheia în 14 ianuarie 2018, costul total fiind estimat la suma de 700.000 de lei. În plus, de la bugetul local a fost alocată şi suma de 200.000 de euro pentru iluminatul de sărbătoare.

Trei brazi de Crăciun vor fi împodobiţi în Piaţa Sfatului, Piaţa Unirii şi în Piaţa Sfântul Ioan, aceştia fiind asiguraţi de Regia Locală a Pădurilor Kronstadt.

În plus, ca în fiecare an, în centrul istoric, pe mai multe artere se va monta perdea luminoasă.

Pe lângă perdele se vor monta peste 130 de decoraţiuni luminoase, unele pe stâlpii de iluminat, altele înserate în bolţile luminoase, pentru acest an fiind alese 4 - 5 modele de figurine, multicolore, având ca temă principală turta dulce.

De asemenea, anul acesta, în premieră, se vor organiza activităţi şi în Piaţa Sfântul Ioan, unde se va amenaja un patinoar în aer liber, pe care accesul copiilor va fi gratuit.

În Piaţa Sfatului, între 14 și 17 decembrie vor avea loc concerte, iar pe 31 decembrie, braşovenii sunt aşteptaţi la petrecerea de Revelion.

Comentarii

Ultimă oră