Sari la conținut
cum-va-fi-vremea-pana-pe-21-ianuarie

Temperaturile vor fi, în general, peste normalul termic al perioadei, în următoarele două săptămâni, dar precipitaţiile vor începe să fie din ce în ce mai prezente la nivel naţional.

Potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie, valabilă în intervalul 8 - 21 ianuarie, în Transilvania, valorile termice diurne vor fi în scădere de la o zi la alta, până la 0 grade la sfârşitul acestei săptămâni, valoare normală termic pentru această perioadă.

Până în 18 ianuarie, temperaturile maxime vor fi în creştere şi se vor situa în jurul unei medii de 5 grade, apoi vor coborî uşor. Temperaturile minime se vor menţine la medii de 0 şi -1 grad, iar din 11 ianuarie vor scădea până la -10 grade.

La munte, vremea se va răci uşor, temperaturile maxime pornind de la valori medii de 4 - 6 grade şi ajungând la -6 grade. Temperaturile minime vor fi în scădere până în 14 ianuarie.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în intervalele 10 - 14 şi 16 - 21 ianuarie, când se vor semnala pe arii mai extinse.

Comentarii

Ultimă oră