Sari la conținut

Cum să-ți detoxifiezi ficatul în numai 15 zile

cum-sati-detoxifiezi-ficatul-in-numai-15-zile

Te simți tot mai obosit în ultima perioadă și te mobilizezi cu greu să faci față sarcinilor zilnice? Una dintre cauzele care duc la apariția stării accentuate de oboseală este nivelul ridicat de toxine din organism.

Cum să-ți detoxifiezi ficatul în numai 15 zile: micul-dejun

Micul dejun reprezintă cea mai importantă masă a zilei, fără de care organismul nostru nu ar avea energia necesară să facă față activităților zilnice. În plus, lipsa micului dejun te va obosi și te va face morocănos.

Astfel, în timpul curei de 15 zile, îți sugerăm să-ți începi dimineața cu un pahar de apă călduță în care ai stors jumătate de lămâie și ai adăugat o lingură de ulei de măsline de bună calitate și o lingură de miere. Această băutură te va ajuta să elimini toxinele din organism și va activa funcțiile organelor, în special a ficatului.

Apoi, îți poți prepara un smoothie sănătos din următoarele ingrediente:

- Un fruct la alegere: măr sau pară
- Jumătate de banană bine coaptă
- O mână de frunze proaspete de spanac
 - O linguriță de spirulină sub formă de pudră
- Două prune uscate
- O mână de nuci, la alegere (nuci, migdale sau alune), care să fie deja hidratate
- Un vârf de cuțit de ghimbir pudră și unul de scorțișoară
- O linguriță de drojdie de bere (pudră)
- O lingură de ulei de cocos.

Se amestecă toate ingredientele până când se obține o textură cât mai omogenă și se bea treptat, pe tot parcursul dimineții. Această băutură extrem de nutritivă va regla nivelul zahărului din sânge, va elimina stările de anxietate și, bineînțeles, va normaliza funcția hepatică. Citește continuarea pe clicksanatate.ro

Comentarii

Ultimă oră