Sari la conținut

CSBT Alexandria-Olimpia CSU Brasov 66-52, un rezultat departe de adevăr

csbt-alexandriaolimpia-csu-brasov-6652-un-rezultat-departe-de-adevar

Sâmbătă 18 ianuarie s-a reluat Liga Națională de Baschet Feminin. Olimpia CSU Brașov a evoluat în deplasare în compania formației CSBT Alexandria. Teleormănencele porneau ca favorite, însă “olimpicele” și-au propus să facă un meci bun și, de ce nu, să se întoarcă acasă cu toate punctele puse în joc.

CSBT Alexandria-Olimpia CSU Brasov s-a terminat 66-52, pe sferturi 20-9, 11-19, 13-15, 22-9. Acest rezultat a fost posibil în special datorită prestației arbitrilor care au împins de la spate formația gazdă spre un nou succes în această stagiune competițională.

Pentru Olimpia CSU au punctat: Kovacevic Z. 17p, Bartee C 12p și 15 recuperări (al doilea double-double din acest sezon), Irimia G. 11p Bucevac N. 6p, Erak V. 4p, Haas A. 2p.

“A fost un joc bun al ambelor formații și un spectacol agreabil pentri cei prezenți în sala. Din pacate, faptul că Irimia a fost nevoită să părăsească terenul pentru 5 greseli personale, iar Kovacevic avea 4 greșeli personale, ne-a făcut misiunea extrem de grea în sfertul 4. Legat de arbitraj, nu vreau să comentez prea mult, însa îi dau dreptate în totalitate antrenorului de la Satu Mare, Petre Eles, care în Cupa României a simițit pe pielea lui ce înseamnă să joci la Alexandria. Cu puțin mai multă atenție, puteam câștiga azi. Urmează o serie de 4 jocuri foarte importante pentru clasarea noastră la finalul campionatului și sper din toată inima să trecem cu bine peste aceste meciuri.” a declarat antrenorul Olimpiei CSU Brașov, Dan Calancea.

Următorul joc al formației brașovene se va disputa sâmbată 25 ianuarie, pe teren propriu în sala D.P. Colibasi în compania celor de la CSM Satu Mare.

Comentarii

Ultimă oră