Sari la conținut

Coșuri de Crăciun cu reducere inclusă pentru asigurarea RCA

cosuri-de-craciun-cu-reducere-inclusa-pentru-asigurarea-rca

Conducăƒtorii auto sunt expuşi pericolelor de accidente pe drumurile publice, care au urmări nefericite asupra lor, a celorlalţi pasageri, dar şi asupra propriilor autoturisme şi a mediului înconjurător. Pentru protecţia conducătorilor auto, atunci când se află în situaţia de a fi produs un accident rutier având ca efecte daune materiale, sistemul de asigurări din România prevede încheierea unei asigurări de răspundere civilă (cunoscută sub acronimul de RCA). Poliţa de asigurare de răspundere civilă este obligatorie pentru toate persoanele care deţin un autoturism proprietate personală. În cazul producerii unui accident rutier, polita RCA acoperă prejudiciul material produs de şoferul în cauză, asupra autoturismului sau a autoturismelor avariate, după caz. În plus, dacă există terţi care suferă vătămări corporale în urma accidentului, din cauza conducătorului auto asigurat cu acest tip de poliţă, ei pot primi despăgubiri în baza asigurării. Poliţa de asigurare RCA nu acoperă, însă, daunele produse de şoferul asigurat, propriului autoturism, în urma accidentului. Pentru acest tip de asigurare, proprietarul autoturismului poate încheia o poliţă de asigurare facultativă de tip CASCO. În funcţie de teritoriul pe care circulă şoferii (naţional românesc sau internaţional), poliţa de asigurare auto poate include şi asigurarea Cartea Verde, care îi protejează pe conducătorii auto dacă accidentul se produce în afara României.

Asigurarea de răspundere civilă este obligatorie dintr-un motiv „nobil”, deoarece, în urma accidentelor, terţii care suferă daune materiale şi vătămări corporale (sau chiar decese), după caz, pot fi despăgubiţi de societatea de asigurări, indiferent de veniturile, statutul şi starea materială a conducătorului auto care se află în culpă. În plus, poliţa îl protejează şi pe şoferul vinovat, deoarece acesta nu trebuie să plătească din bugetul propriu contravaloarea prejudiciului. În România există mai multe societăţi de asigurare care vând poliţe de răspundere civilă, concurenţa în domeniu fiind destul de mare. De aceea, fiecare furnizor încearcă să fie cât mai vizibil în spaţiul virtual, prezentând vizitatorilor online oferte avantajoase de poliţe de asigurare, cu reduceri de preţ consistente. Există chiar oferte interesante în acest sens, unele firme propunând în perioada sărbătorilor de Crăciun, reduceri consistente şi chiar Coşuri Cadou, persoanelor care aleg să cumpere, de la agenţii lor, poliţe de asigurare, pentru anul următor. Parteneriatele cu magazinele care concep şi pregătesc combinaţii atrăgătoare de produse, frumos ambalate în Cosuri de Craciun se dovedesc a fi profitabile, deoarece în preajma sărbătorilor de iarnă oamenii doresc să cumpere cadouri deosebite pentru persoanele dragi şi, în acelaşi timp, trebuie să încheie o poliţă de asigurare auto civilă obligatorie, pentru anul care urmează. Giftsolution.ro este un astfel de magazin care oferă coşuri stilizate pentru ficare tip de ocazie specială şi sărbătoare.

Specialiştii în marketing au speculat această „dublă” nevoie a conducătorilor auto, proprietari de autoturisme, propunând stimulente frumos ambalate, persoanelor care au nevoie de o asigurare auto. Coşurile cadou de Crăciun sunt o alternativă fericită la cadourile clasice de tipul obiectelor individuale, deoarece reprezintă un mix între estetic şi funcţional, care poate mulţumi pe oricine, datorită faptului că au un conţinut variat, ce satisface o gamă largă de gusturi.

Comentarii

Ultimă oră